madzka
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
hejka
masiek- witamy .. przyzwyczaić się besziesz musiala do czestych odwiedzin toalety najgorzej bedzie w 8 miesiącu i uwierz można częściej tam być
co masz na myśli pytając się kiedy pojawią się uroki bycia w ciąży????
bassienkaw-bardzo fajnie maly prezencik ślubny :-) no nie
czyżbyś była na imielinie na ośrodku ??
ewa_adu- popiera leyne zresztą w tamtym roku też nie skorzystałam ze słońca nie wolno się opalać ... nie narzekaj że mieszkasz na 4 pietrze nie jesteś sama ja chyba nawet mam gorzej mieszkam na poddaszu na 3pietrze w starej kamienicy i napewno masz chłodniej niż ja \
ale fajna pompa przeszła może bedzie chłodniej
masiek- witamy .. przyzwyczaić się besziesz musiala do czestych odwiedzin toalety najgorzej bedzie w 8 miesiącu i uwierz można częściej tam być
co masz na myśli pytając się kiedy pojawią się uroki bycia w ciąży????bassienkaw-bardzo fajnie maly prezencik ślubny :-) no nie
czyżbyś była na imielinie na ośrodku ??ewa_adu- popiera leyne zresztą w tamtym roku też nie skorzystałam ze słońca nie wolno się opalać ... nie narzekaj że mieszkasz na 4 pietrze nie jesteś sama ja chyba nawet mam gorzej mieszkam na poddaszu na 3pietrze w starej kamienicy i napewno masz chłodniej niż ja \
ale fajna pompa przeszła może bedzie chłodniej

Teraz znikam kąpać Julę i do wyra bo jestem padnięta. A swoją drogą to nie wiem jak Wam, ale mi ciągle chce się spać. Ale... mąż w dzień w pracy, a Julcia niestety nie pozwala jako że sama już w dzień nie sypia