reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejka

masiek- witamy .. przyzwyczaić się besziesz musiala do czestych odwiedzin toalety najgorzej bedzie w 8 miesiącu i uwierz można częściej tam być :tak: co masz na myśli pytając się kiedy pojawią się uroki bycia w ciąży????
bassienkaw-bardzo fajnie maly prezencik ślubny :-) no nie :tak:czyżbyś była na imielinie na ośrodku ??
ewa_adu- popiera leyne zresztą w tamtym roku też nie skorzystałam ze słońca nie wolno się opalać ... nie narzekaj że mieszkasz na 4 pietrze nie jesteś sama ja chyba nawet mam gorzej mieszkam na poddaszu na 3pietrze w starej kamienicy i napewno masz chłodniej niż ja \

ale fajna pompa przeszła może bedzie chłodniej

reklama
wróciłam z zakupów:-). Mój facet mnie namówił. I nie było tak źle. Samochód z klimą więc chłodek. W skelpie też nie najgorzej. Bo z listą i w miare szybko przez market. Ba nawet wtryniłam zapiekankę ale to w knajpie z ogródkiem praawie nad wartą. Nasze dokrycie z rowerowych wypraw.
No i chyba prawie teściowa się czegoś domyśliła. o piękny pożyczył od nich samochód (choć ponoć nic im niemówił) Z wieściami dla dziadków chce poczekać tak mniej więcej do moich urodzin czyli 25 lipca. Sami musimy się oswoić z tą sytuacją.

madzka miałam na myśli te piękne dni itp. bo co to za błogosławiony stan jak ciągle coś dokucza. Czy będzie może w ciąży taki czas, że będe się z tego cieszyć. Znaczy się cieszę się już teraz, że mam fasolinkę ale mdłości, zgaga, ciągłe dreptanie do łazienki po to by siknąć, mrowienie cycków to raczej mało przyjemne. To gdzie ta frajda z bycia w ciąży, o której tak pięknie potrafią pisać:rofl2:

masiek-nie martw się minie najpóźniej w 4 miesiącu a później bedziesz czuć się wspaniale jak poczujesz pierwsze ruchy dzidza:tak:

czesc dziewczyny
od dziś na 30dni zostałam sama :-( Już wcześniej mąż wyjezdzał ale nie byłam wtedy śpiochem ciężarówkowym ;-) Sama nie wiem jak sobie dam rade No byle do 14 lipca i wtedy przyjedzie i z powrotem do Holandii

ostatnio nie jem nic wedlin Mogłabym na śniadanie i kolacje jeść ser żółty A na obiad McDonalda:tak: nic innego mi nie smakuje:baffled:

aOla na pewno sobie poradzisz. Ja tez zmagam sie sama ze wszyskim dopiero w lipcu wyjezdzam do meza ale to tylko na wakacje wiekszosc ciaży raczej bede sama.
Wogóle jak ich nie ma to zle ale jak dzwoni to mnie wkurza jesooo
ale ogolnie brakuje zeby sie poprzytulac

No !! Byłam dziś nad wodą z Julą, moją siostrą i jej córką. Wzięłyśmy ze sobą parasol, wbiłyśmy w piach i jak komuś było za cieplutko to sio do cienia. Dziewczyny fajnie się bawiły. A my odpoczęłyśmy :-p Teraz znikam kąpać Julę i do wyra bo jestem padnięta. A swoją drogą to nie wiem jak Wam, ale mi ciągle chce się spać. Ale... mąż w dzień w pracy, a Julcia niestety nie pozwala jako że sama już w dzień nie sypia :baffled:

aOLA okropne gdy trzeba zostać samą. I, to jeszcze teraz gdy należy nam się podwójna opieka. No ale tak zupełnie sam nie zostajesz bo przecież na bb samym nigdy się nie jest:-)

Ale się dzisiaj zasiedziałam na bb. Naczytałam się, trochę się nastraszyłam. Bo przeczytałam na bb nie za dobre opinie o szpitalu, w którym chciałabym rodzić (ta już zaczynam planować koniec:D ) ale zajżałam też przy okazji na strone rodzić po ludzku i na szczęście się uspokoiłam. A nawet i gdyby, moja siostra tam urodziła synka z rok temu i bardzo chwaliła ten szpital, kilka moich znajomych. A i ja tam byłam odwiedzająć siostrę. No nic ide się zrelaksować, tzn. na spacer z psem i spać.

Śmiałam się ostatnio, że ja już mam takie dziecko, bo moja piesia, to jak dziecko nakarmić, przytulić, na spacer, no całe szczęście, że kompiemy ją żadko, no i nie zadaje pytań dlaczego:-)

Dobranoc styczniówki. Miłej nocy i jak najmniej wizyt w wc;-)

miałam iść spać, ale za gorąco i tyle myśli w głowie. Że jak się położyłam, to aż mnie zemdliło, no i już znowu latam do wc. Piękny spytał się czy ja cytrynę wyciskam:angry:
Nic szacunku dla kobiety w ciąży;-)

Nikogo tu nie ma. To wy sobie smacznie śpijcie a ja sobie jeszcze trochę posiedzę na bb i w wc:D

reklama
Dzień Dobry:-)
styczniówki gdzie jesteście wczoraj wieczorem przeczytałam cały wątek i wiem, że trochę się nas uzbierało.
A teraz już nikt się nie odzywa:-(
No chyba, że smętnymi początkami niechcecie się chwalić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry