Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mialam pampersy-super....hugisy jeszcze lepsze(w szpitalu takie dawali)
Pandi a jakie z biedronki bo ja ostatnio kupilam pieruszki DaDa i sa fajne jestem zadowolona
ja Kubie zmieniam pieluszki co 3 godz chyba ze narobil albo marudzi ze ma juz za mokro to od razu przebieram i wogole nie ma odparzen i nie smaruje mu niczym pupki bo polozna powiedziala ze to wysusza jak mu posmarowalam w szpitalu.......
- jak są zmieniane co 3h to ok, ale na noc się nie nadają. A my na poczatku nie zawsze smarowaliśmy a jeśli już to bambino, ale Tobi ma takie fałdziochy że się poci jak szalony i stosujemy teraz sudocrem.

i to nie że tylko trochę brudna pieluszka tylko taka normalna kupcia!!
boję się żeby się nie odwodniła bo je co 3godz normalnie ale jakos nie za wiele, 5min posiedzi przy cycku i koniec; na dodatek pieluszka nie jest ciężka, nie ma tam dużo siusków tylko kupka; myślicie że to coś poważnego czy całkowicie normalne?? bo moze panikuję na darmo, ja się po prostu przyzwyczaiłam ze ona rzadko robi kupkę... pomóżcie!!!!