Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziekuje Wam kochane! Albi ja gdzies czytalam ze takie mluszki z reguly maja zawsze wyzsza temperature, bo kiedys Natalce zmierzylam i yez miala 37st. i sie wytraszylam ale bylo ok. chyba ze faktycznie rozpoczyna zabkowanie
asia-s a moze on ma kolki co ???
a oto kilka fotek z dzisiejszego dnia :-)
1- (od lewej) Wujek Jakub (moj), chrzestna Wiktora, moja mama z moim bratem, moje siostry : Maja, Anna-Maria, Adrianna, moj Jacek i ja z Wiktorem.
2- chrzestna Magda, ja, Jacek i chrzestny Tomek.
3- -II- -II- -II-
4- Wiktor z chrzestnym
5- tata z synkiem
Wiecie co!Mój Oliś ząbkuje!Normalnie taki maruderek dzisiaj......pcha lapki do buzi, zabawki i gryzie z taką zawziętością i płacze nagle bez powodu..pośpi 10 minut i budzi sie z krzykiem a tak sie ślini........że szok
Mnie żabki wyszły wczesnie........w 4 miesiące ameż
czesc dziewczyny:-)
moj kamilek tez sie okropnie slini i wpycha do buzi co sie da ,tez spi 10 min a potem sie budzi.kilka razy dzisiaj zaczal plakac nagle i wogole jest maruda ze hoho wszystkiego naj naj naj dla Dominiczki!! Mili ciesze sie ze jedna kreska ,mowilam am ze panikujecie witam nowa mamusie
Moja Natalka tez pcha raczki do buzi i sie slini a jak ma po reka kocyk lub pieluche to poprostu to pozera, pcha najmocniej jak potrafi ze czasem sie dlawi i malo co niezwymiotuje a zwlaszcza paluszki jak se wepcha czyzby ona tez zacznala zabkowac?
Cześć kobity.
Coś jest małej, jak dotyka sie jej pod uszkami to drze się przeraźliwie :/ Gorączki nie ma. Trochę marudna dziś była, ale nic poza tym :/ Żebym ja wiedziała, co jej jest... Jutro jak jej nie przejdzie, to pojedziemy do lekarza, na razie zasnęła po wieczornej kąpieli i jedzonku...