reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziekuje Wam kochane! Albi ja gdzies czytalam ze takie mluszki z reguly maja zawsze wyzsza temperature, bo kiedys Natalce zmierzylam i yez miala 37st. i sie wytraszylam ale bylo ok. chyba ze faktycznie rozpoczyna zabkowanie

reklama
asia-s a moze on ma kolki co ???
a oto kilka fotek z dzisiejszego dnia :-)
1- (od lewej) Wujek Jakub (moj), chrzestna Wiktora, moja mama z moim bratem, moje siostry : Maja, Anna-Maria, Adrianna, moj Jacek i ja z Wiktorem.
2- chrzestna Magda, ja, Jacek i chrzestny Tomek.
3- -II- -II- -II-
4- Wiktor z chrzestnym
5- tata z synkiem

Wiecie co!Mój Oliś ząbkuje!:szok::szok::szok::szok:Normalnie taki maruderek dzisiaj......pcha lapki do buzi, zabawki i gryzie z taką zawziętością i płacze nagle bez powodu..pośpi 10 minut i budzi sie z krzykiem a tak sie ślini........że szok
Mnie żabki wyszły wczesnie........w 4 miesiące ameż

czesc dziewczyny:-)
moj kamilek tez sie okropnie slini i wpycha do buzi co sie da ,tez spi 10 min a potem sie budzi.kilka razy dzisiaj zaczal plakac nagle i wogole jest maruda ze hoho:szok::szok::szok:
wszystkiego naj naj naj dla Dominiczki!!
Mili ciesze sie ze jedna kreska ,mowilam am ze panikujecie
witam nowa mamusie

Moja Natalka tez pcha raczki do buzi i sie slini a jak ma po reka kocyk lub pieluche to poprostu to pozera, pcha najmocniej jak potrafi ze czasem sie dlawi i malo co niezwymiotuje a zwlaszcza paluszki jak se wepcha:-D czyzby ona tez zacznala zabkowac?

reklama
Cześć kobity.
Coś jest małej, jak dotyka sie jej pod uszkami to drze się przeraźliwie :/ Gorączki nie ma. Trochę marudna dziś była, ale nic poza tym :/ Żebym ja wiedziała, co jej jest... Jutro jak jej nie przejdzie, to pojedziemy do lekarza, na razie zasnęła po wieczornej kąpieli i jedzonku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry