salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Albi co za bzdura??? Lekarze mowia przynajmniej mój ze dziecko powinno przybierac przez pierwsze miesiące od 700 do kilograma nawet mam taka tabele (nic nie widac :-()
Basiu mój Wiktor wazy 7,300 juz.
Bylam wczoraj w H&M co prawda ze snoopym jest duuuzo rzeczy ale niestety juz na starsze maluchy
ale i tak nie moglam sie oprzec i kupilam malemu 2 czapeczki, bluze i kamizelke zamiast kureczki bedzie nosil wczoraj mial to juz na sobie wyglada czadersko, dzisiaj zrobie mu zdjecie w tym i sie pochwale moim malym raperem ;-) moglabym tam kpywac i kupywac tylko szkoda ze te ciuszki takie drogie sa. Bluze ma na 68 a kamizelke na 62 cm :-)
My bylismy wczoraj w kinie i na kolacji ( przeprosinowej ) LEJDIS sa suuuper
przynajmniej mi sie ten film podobal. A małego wzieła moja siostra i pojechała z nim do rodzicow a my go wieczorem odebralismy i orzez to poszedl godzine pozniej spac niz normalnie bo troche nam to zajelo. Ale zrobilam to samo co zawsze po kapieli i przespal znowu 8 godzin i 35 minut Aniol, poprostu Anioł.
Basiu mój Wiktor wazy 7,300 juz.
Bylam wczoraj w H&M co prawda ze snoopym jest duuuzo rzeczy ale niestety juz na starsze maluchy
ale i tak nie moglam sie oprzec i kupilam malemu 2 czapeczki, bluze i kamizelke zamiast kureczki bedzie nosil wczoraj mial to juz na sobie wyglada czadersko, dzisiaj zrobie mu zdjecie w tym i sie pochwale moim malym raperem ;-) moglabym tam kpywac i kupywac tylko szkoda ze te ciuszki takie drogie sa. Bluze ma na 68 a kamizelke na 62 cm :-)My bylismy wczoraj w kinie i na kolacji ( przeprosinowej ) LEJDIS sa suuuper
przynajmniej mi sie ten film podobal. A małego wzieła moja siostra i pojechała z nim do rodzicow a my go wieczorem odebralismy i orzez to poszedl godzine pozniej spac niz normalnie bo troche nam to zajelo. Ale zrobilam to samo co zawsze po kapieli i przespal znowu 8 godzin i 35 minut Aniol, poprostu Anioł.

, też mam nadzieję ,ze mężusiowi się uda
Dla mnie śmierdzi jak żarcie dla kotów suche

Mam pootwierane okna w całym mieszkaniu w ogóle nie czuć zimna