reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi co za bzdura??? Lekarze mowia przynajmniej mój ze dziecko powinno przybierac przez pierwsze miesiące od 700 do kilograma nawet mam taka tabele (nic nie widac :-()

Basiu mój Wiktor wazy 7,300 juz.

Bylam wczoraj w H&M co prawda ze snoopym jest duuuzo rzeczy ale niestety juz na starsze maluchy :dry: ale i tak nie moglam sie oprzec i kupilam malemu 2 czapeczki, bluze i kamizelke zamiast kureczki bedzie nosil wczoraj mial to juz na sobie wyglada czadersko, dzisiaj zrobie mu zdjecie w tym i sie pochwale moim malym raperem ;-) moglabym tam kpywac i kupywac tylko szkoda ze te ciuszki takie drogie sa. Bluze ma na 68 a kamizelke na 62 cm :-)

My bylismy wczoraj w kinie i na kolacji ( przeprosinowej ) LEJDIS sa suuuper :happy: przynajmniej mi sie ten film podobal. A małego wzieła moja siostra i pojechała z nim do rodzicow a my go wieczorem odebralismy i orzez to poszedl godzine pozniej spac niz normalnie bo troche nam to zajelo. Ale zrobilam to samo co zawsze po kapieli i przespal znowu 8 godzin i 35 minut Aniol, poprostu Anioł.

reklama
Witam w ten piękny słoneczny i bardzo ciepły ranek!:cool::cool2:
Mili dzięki:tak:, też mam nadzieję ,ze mężusiowi się uda
Mężuś dzisiaj ma wolne i jest w domku......pojedziemy na długi spacerek do parku a potem do teściów na obiad a wieczorem znowu do parku
Albi Nutramigen ochyda...............a smoczek i butelka już tak śmierdzą...pomimo tego,że wyparzam codziennie:baffled:Dla mnie śmierdzi jak żarcie dla kotów suche

A Pumi się nie odzywa, bo przecież ma gości ...teściową i w piątek mieli jej rodzice przylecieć i w weekend są chrzciny Dominisi

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) podaje, że miesięczny przyrost wagi ciała u niemowlęcia nie powinien być niższy niż 450 g. W Polsce często przyjmuje się nieco wyższą normę, a mianowicie 600 g miesięcznie w pierwszych trzech miesiącach oraz 450 g w kolejnych trzech.

Esti? piękny słoneczny i bardzo ciepły ranek!:cool::cool2:??????? :szok::szok:
ja Was witam w zimny, mokry, zamglony, szary i ponury poranek!! :wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny nie spierajmy się ile dziecko powinno przybrać, pewnie co lekarz to inna opinia (jak zawsze...), ważne ze nasze dzieciaczki zdrowe są!!
faktycznie sie zżyłyśmy juz, mój S też się śmieje ze mnie że pierwsze co rano właczam BB (zawsze to lpsze iż jego dział motoryzacyjny Allegro :baffled:)
przyjechał moj tata do domu więc dziś na pewno obkolędujemy rodzinę, miłego dnia wszystkim

Esti, jak Wam zazdroszczę!! u nas wielka mgła i w ogóle beznadziaja :baffled:
ja w zeszłym roku spędziłam wakacje w Brańsku, to koło Białegostoku, bo tata tam pracował, trzeba było tam zostać skoro macie taką piękną pogodę!!

Załączniki

• Zdjęcie051.jpg
    Zdjęcie051.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie052.jpg
    Zdjęcie052.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 36
  • Ja.jpg
    Ja.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama

Nowe wątki