reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny zapomnialam sie Wam pochwalić!! :laugh2:
wieczorem weszlam na wagę i było jedyne 58,3kg!! :laugh2::laugh2::laugh2: a rano po całonocnym karmieniu i siusiu na pewno byłoby jeszcze mniej!! :laugh2: będę ćwiczyć dalej, to może niedługo dojdę do magicznej liczby 52... :zawstydzona/y:

reklama
dzien bry:-pnie musze chyba mowic ze dopiero co wstalam z Kuba i od razu do Was zawitalam!:-DEsti 3mam kciuki za powodzenie nowej firmy:tak:Dziuba oby tak dalej slicznie waga w dol spadala!!!:tak:tylko wytrwaj w tych cwiczeniach!;-)Mili Natalka slicznie wyglada :tak:salik a Twoj Wiktorek na brzuszku spi na poduszce ja bym sie bala bo na plaskim to Kubus tez tak spi zreszta wogole nie daje mu poduszki.:sorry2:u nas pogoda okropna chyba jeszcze ostatki po nocnej burzy!!!:wściekła/y:a ja sie tak boje burzy i obudzilam mojego Ł. i zapalilam lampke myslalam ze umre:szok:

Kubus wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaj !!!!!!!!!!!!!!!!

basiu Wiktorek od kad odpadla mu pepowina to spi na brzuszku i na poduszeczce, czasem mu ja wyjmuje ale on strasznie protestuje.
Lubi miec miekko :-)
My juz po zakupch jestesmy oto moja malizna na zakupach. U nas straszna pogoda 10 stopni i leje :-(

Kubus byczy sie na brzuszku i sni o mleczku a ja ide pomoc tesciowej bo jutro chrzciny Kubunia!!!:-) dziekujemy za zyczonka!!!:tak:u nas tez leje...........:baffled:a szkoda bo sa targi slubne w M1 i bym sie wybrala a tu lipa....:-(salik on w foteliku tak spi ladnie???:-p

Agnie musisz kupować kosmetyki oznaczone do cery mieszanej".Jesteś młoda więc tonik i krem do cery mieszanej w zupełności Ci wystarczą.A firma to w zależnosci od upodobań i stanu portfela:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry