reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej, chciałam się pochwalić ze Tobi dziś o 8 rano skończył 3 miesiące!!:-) Duże chłopaczysko (żadne obliczenia które podawałyście do niego nie pasują) i też widać różnicę 4 dni po narodzinach i w wielkanoc:-D

Załączniki

• 100_2331.JPG
    100_2331.JPG
    179,3 KB · Wyświetleń: 35
  • pestka 058.jpg
    pestka 058.jpg
    546,4 KB · Wyświetleń: 36
No to jestem po ciezkiej walce ze Szpitalami w Pl:wściekła/y:. Wkazdym bądz racie z jelitami młodego jest ok, morfologia bardzo dobra.
Pani pediatra powiedziała, ze wazy super, rośnie dobrze. Powiedziała, ze wszystko to tez mogło wpłynąc na tą krew w kupce, bo np za szybko i za duzo przytył albo za mało bo ma np anemie albo inne chu josto ale ani to ani nie wpłyneło, za szybko ani za wolno nie rośnie, rośnie dokładnie jak powinien. Jakby za wolno rosł to jakies tam schorzenie a jak by rosł za szybko to tez jest bardzo niebezpieczne bo to mogłoby byc schorzenie kregosłupa- i ja sobie przypomniałam mojego sąsiada Pawła. Paweł w wieku 14 lat z chłopca mierzącego 170 wciągu kilku miesiecy urosł, KILKU MIESIĘCY do 195 cm, jak mu padł kregosłup i o mały włos a jeździłby na wozku i to samo było z moim kolegą z klasy ze szkoły średniej. Musze zeskanowac zdjecia i wam pokaze Marcina. Zobaczycie jak najnizszy chłopak w klasie, niższy nawet od dziewczyn po wakacjach stał sie najwyższy w klasie.:szok:

reklama
TOBIASZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
No tobiaszek tez sie duzo zmienil i tez duzy z niego chlopak.
Esti kamilek potrafi dlugo tak trzymac glowke ,wlasnie tyle czasu ile lezy na brzuszku.ale niebardzo podoba mu sie lezenie na brzuszku woli na pleckach a najbardziej lubi jak nosimy go pionowo.ostatnio lapie sie czego sie da i podnosi glowe razem z klatka piersiowa tak ze prawie siedzi ,musze go pilnowac zeby nieusiadl bo to stanowczo za wczesnie. wiec zajmuje go czyms zeby niesiadal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry