reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu w auchanie sa takie wozki z takimi specjalnymi fotelikami dla dzieci , tak spi w nim tylko trzeba jezdzic wozkiem a jak jest pelen zakupow to ciezko ie nim manewruje.

Esti 25 lat to jestes jeszcze strasznie mloda nie zniszczysz sobie cery za szybko takimi kremami na zmarszczki???

My ten paskudny dzien spędziliśmy u moih rodzicow:
1- Wiktorek
2- Wiktorek z mamusia
3- moj kosmiczny braciszek (fleja :rofl2:)
4- Wiktorek z mamusia chrzestną :-)
5- Wiktorek i jego ulubiona grzechotka

reklama
Tobi rzeczki mleczka i usmiechu na co dzien ciocia Ci zyczy:-)

salik fotki sliczne! Pandi Tobi to prawdziwy facet:-pEsti ale musisz juz na Olisia uwazac jak juz takie piruety robie:tak:Kubus 3ma glowke ale jeszcze kiwa mu sie na boki wiec jeszcze ja podtrzymuje:tak:a na brzuszku uwielbia spac i miec oklepywane plecki
Esti to ja tez juz powinnam uzywac takich kremow???mam 22 lata........:sorry2:
Kasienko silny ten Twoj kamilek :happy:
kreske na brzuchu jeszcze mam ale blednie i wiecie co nie wiem jakim cudem ale rozstepy z pupy i brzuszka i piersi same mi znikaja:-)
jutro chrzciny!!!!rodzinka sie zwala rowniez z glogowa wiec sie ciesze po uszka!oby byla ladna pogoda:tak:troche sie denerwuje:zawstydzona/y:lece lulu bo musze wczesnie rano wstac;-)

Tobi oby tak dalej ;-) kicia.gif

salik_agnieszka, Sory za ostry ton, ale ZDURNIAŁAŚ?! Nie umieszcza się zdjęć swoich dzieci z niezasłoniętymi genitaliami! Mało to pedofilów surfuje po necie? Nawet kiedyś na BB było takie ogłoszenie od administratora... :crazy::crazy::crazy::crazy:

Salik to, że krem jest przeznaczony od jakiegoś wieku to nie znaczy,że trzeba go zacząć używać jak się skończy ileś lat.Wszystko zależy od stanu skory.niektóre osoby mają cerę super i kremy po 30 mogą używać później.
A zmarszczki mimiczne każdy ma.ja dopoiero zaczęłam używać 2 miesiąc tego kremu..........a jestem kosmetyczka więc wiem co robię
Salik nie obraź się ale radziłabym Ci nie zamieszczać na forum zdjęć gdzie widać narządy intymne Wiktorka, bo zboczeńców nie brakuje na forach:baffled:.Mnie to nie przeszkadza ale trzeba uważać:tak:

Agnie jak dobrze ze mnie poparłaś:tak::tak::tak:
B-Asia nie co Ty jesteś za młoda ..
Albi to super że Dawidek zdrowy, pewnie coś zjadłaś?A jak Nutramigen mu smakuje?Bo Oli praktycznie od początku je więc nie zna innego smaku i nie było problemu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry