reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pogoda gorsza niz wczoraj:angry:na 15 jedziemy na bioderka:tak:a na poczatku przyszlego tyg. mam spotkanie z szefowa w sprawie pracy:tak::-)najlepsze jest to ze rozmawialam z tesciowa i idzie mi na reke zajmie sie Kubuniem i dopasuje do moich zmian w pracy:-):-):-)jestem jej wdzieczna ze wszystko zrozumiala.......i uszanowala moja decyzje:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Adusi i Dawidka!!!
U mnie wlasnie slonko wyszlo:tak::-) dla mnie wszystkie dzieciaczki sa przesliczne i urocze;-)ale Nati jest dla mnie najpiekniejsza:-D kocham ja nad zycie, wlasnie sobie spi juz poltorej godziny:szok::szok::szok: szok

Sylka zapomnialam dodac ze jakos nie ufam teh herbacie malinowej:dry:niby dzieci moga ja pic raz czytalam od 9mc ,raz od 4mc a raz ze od 1mc!!!:szok:zgupialam tyle Ci powiem........dlatego stosuje inne herbatki i metody:sorry2:
Nanina cos slabo rzucilas jak tak szybko pozbieral heheh:-pzarcik of kors:-DMili ksiezniczka spi to korzystaj:tak:obiadek o spadamy w ta okropna pogode yh.......zazdroszcze slonka!:sorry2:

Dawidek dziękuje ciociom, kolegom i przyszłym ewentualnym narzeczonym za życzenia. 100104~1[1].GIF

Mili, ja myślałam ze ta wasza babka to jakaś zdwociała jest, znaczy siedzi po całych dniach w domu i wymyśla jakby tu wasm życie "umilic". A tu mnie zaskoczyłaś.Kobiecina pracuje, miedzy ludzmi jest to jakaś zyciowa powinna być...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry