reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylwia nie dawaj mu herbaty rumiankowej nawet co jakis czas, bo być moze on tego nie trafi i go potem posypują krostki jak cos dodatkowo alergicznego zjesz.

reklama
Majopa powinna byc zyciowa a nie jest, najgorsze jest to ze codziennie biega do kosciola i jest strasznie niby pobozna stara dewota, meza pogonila to zatruwa zycie innym, bosze jak ja jej nienawidze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to juz wiemy skąd krew w kupie. Dawiś ma gronkowca złocistego. Dzwoniła do mnie Pani pediatra i powiedziała, ze to nic groźnego, ze nawet tydzien mozna poczekac na wizyte ale my i tak jutro juz mamy umowioną.

Doczytalam wasza dzisiejsza tworczosc.
Albi- gronkowiec, nie gronkowiec- Dominika i tak bierze Dawidka za meza!!!!
Esti- polozyla warstwe lakieru bezbarwn, potem przylozyla platek jedwabiu, pokryla go klejem, posypala proszkiem, spryskala jakims plynem, zmatowila i tak 3 razy. Kurde mam nadzieje ze troche te paznokcie wytrzymaja bo zaplacilam 50$:baffled::baffled::baffled:
U nas dzis pogoda letnia wiec pojdziemy potem na cale popoludnie w teren. Chyba dzis wybiore sie do dzidziowego sklepu kupic D sandalki do sukienki na komunie.
Wszystkiego naj... dla solenizantow!!!!

reklama
Hmmm....No witamy,witamy!Ale moze kilka slow na lepsze ponanie sie? :tak: Zachecamy do wiekszej wylewnosci... :laugh2: I rowniez pozdrawiamy!!!

Albi to dobrze,ze to nic groznego!Ufff...A co teraz z mieszanka?Przeciez kazano ci zmienic...To co teraz???

Ja dziewczyny lece na spacer!Wyszlo slonce!Ale sie ciesze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry