reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Poznałyściejuż jagnę-to moja znajoma z maluchów styczniowych z babyonline.Właśnie dziś namówiłam ją żeby tu do nas dołączyła.Widzę że też dobrze się zadomawia.Spróbuję namówić też inną znajomą,ona jest z Belgii.

Hehe :tak: Napiszę na pewno jak mała zniesie pierwsze posiłki.Przecież wy jesteście już doświadczone w tej materii więc możecie coś podszepnąć ewentualnie.

Moja malizna baaardzo dziwnie się zachowuje.Prawie cały dzień przespała...A teraz leży i ryczy :dry: Idziemy w końcu na spacer.Żadna pogoda(jak być może pamiętacie) nam nie straszna...:rofl2:

wlasnie wrocilam od pediatry, powiedziala,ze dzieci w okolicy 5miesiaca wlasnie TAK sobie marudza, jecza itp, kumaja,ze jak popiszczai pokrzycza to wtedy mama na rece wezmie, a lezac to sie nudzi wiec daja nam do pieca, nie spytalam sie tylko czy i kiedy to sie konczy:-D

aha Dusia way 7940:szok:takze elegancko! a darla sie tak,ze nastepny raz stary z nia idzie bo normalnie przebila wszystkie dzieciaki ,darla sie jeszcze przez pol godziny po szczepieniu!!!!!!:rofl2:

Monka a jak rodzilas Mikolajka??moj Bubus tez mial s urodzic w styczni -termin mialam na 29 stycznia ale za chiny ludowe nie chcial wyjsc - nic nie pomagalo!:szok:w koncu urodzil sie pod silna presja 2 tyg po terminie 12.lutego takze moja milosc na walentynki byla juz ze mna:rofl2:i rodzilam go naturalnie przez 17h nawet 2 razy oxy nie pomagala ale jakos poszlo jak mnie kleszczowym i cesarka postraszyli:sorry2:
Mikiego urodziłam 10 dni po terminie,naturalnie.On jest trzecim moim dzieckiem to długo nie męczyłam się,ale był największy to trochę się pomęczyłam.Na pocieszenie powiem Ci że Bartosz urodził się 17 dni po terminie jako pierwszy.

Monika miło nam bardzo,że ci się u nas podoba :-D A zpraszamy mamy w każdej ilości!

Wiecie co?miałam @ pełne 7 dni!Byłam przerażona bo przez 3 dni leciało ze mnie jak z kranu...I miałam gorszą chuśtawkę nastrojów(skoki hormonalne) niż w czasie ciąży i po porodzie...Samej ze sobą było mi trudno wytrzymać...A jak tylko o tym pomyślałam to siadałam i wyłam...:sorry2::-( No cóz...Różne są zboczenia...Ale żeby aż tak???

Dobra lecimy!Chcę wejść jeszcze do księgarni i kupić jakąś książeczkę.Mamy tyle różniastych okazji w tym miesiącu...W czwartek męża bratanicy syn ma urodziny trzecie :-D Zuzik jest jego ciotką...W każdym razie mamy zamiar przymusić jego mamusię żeby w końcu zaczęła mu coś czytać....A nie-dziecko wrzucić do łóżeczka,włączyć bajkę w tv i w d... mieć :wściekła/y::angry: Kto to widział żeby 3-letni chłopiec nie miał możliwości samodzielnego poruszania się po domu?! :angry::wściekła/y::szok:

kurde, jestem gotowa do wyjścia, bo umówiłam się z koleżanką...
za to Kubala dalej spi... jeju zjadł zupkę, popił cyckiem i go nic nie rusza...a ja chcę iść :baffled::baffled: Ale mu zupka smakowała, mówię Wam, darł się jak przestałam mu dawać. Zjadł 3/4 słoiczka. Jak zmiksowałam, przełożyłam do słoiczka Hipp żeby mieć miarkę ile zjadł :laugh2: Bałam się dawać mu więcej na pierwszy raz.
Dobra zmykam, moze zaraz wstanie to wyruszamy :rofl2:

reklama
My byliśmy na podwóreczku i zakupach.dziecko uspokoiło się trochę, byłam an kawce z koleżanką
Kupiłam w końcu małemu coś od komarów....z Chicco żel 0+

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry