Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napiszę na pewno jak mała zniesie pierwsze posiłki.Przecież wy jesteście już doświadczone w tej materii więc możecie coś podszepnąć ewentualnie.
Idziemy w końcu na spacer.Żadna pogoda(jak być może pamiętacie) nam nie straszna...

takze elegancko! a darla sie tak,ze nastepny raz stary z nia idzie bo normalnie przebila wszystkie dzieciaki ,darla sie jeszcze przez pol godziny po szczepieniu!!!!!!
Mikiego urodziłam 10 dni po terminie,naturalnie.On jest trzecim moim dzieckiem to długo nie męczyłam się,ale był największy to trochę się pomęczyłam.Na pocieszenie powiem Ci że Bartosz urodził się 17 dni po terminie jako pierwszy.Monka a jak rodzilas Mikolajka??moj Bubus tez mial s urodzic w styczni -termin mialam na 29 stycznia ale za chiny ludowe nie chcial wyjsc - nic nie pomagalo!w koncu urodzil sie pod silna presja 2 tyg po terminie 12.lutego takze moja milosc na walentynki byla juz ze mna
i rodzilam go naturalnie przez 17h nawet 2 razy oxy nie pomagala ale jakos poszlo jak mnie kleszczowym i cesarka postraszyli
![]()
A zpraszamy mamy w każdej ilości!
:-( No cóz...Różne są zboczenia...Ale żeby aż tak???
Zuzik jest jego ciotką...W każdym razie mamy zamiar przymusić jego mamusię żeby w końcu zaczęła mu coś czytać....A nie-dziecko wrzucić do łóżeczka,włączyć bajkę w tv i w d... mieć 
Kto to widział żeby 3-letni chłopiec nie miał możliwości samodzielnego poruszania się po domu?! 

Ale mu zupka smakowała, mówię Wam, darł się jak przestałam mu dawać. Zjadł 3/4 słoiczka. Jak zmiksowałam, przełożyłam do słoiczka Hipp żeby mieć miarkę ile zjadł
Bałam się dawać mu więcej na pierwszy raz.