reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie wierze, położyłam małą do łóżka i siedze przed kompem, a ona i cicho jest i nie macha rekami nogami... :szok::szok::szok: może w końcu nauczy sie spać sama!! oby...

reklama
a mój do tej pory usypiał sam
a teraz mu sie cos odwidziało i od prawie 2 godzin mi marudzi, a zapomniałam usnął na 15 minut ale kila razy kichnął i sam się obudził:baffled:

wszystkiego naj naj dla zwariowanego Olisia od cioci sylki i Kacperka ( siedzi teraz ze mną przed kompem:tak::tak:)

Anja dawaj przepis na swój chlebek, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:sorry2:

a mój też właśnie usnął na rękach przed kompem, tylko, że całą drże bo mężulo wierci coś na poddaszu i penie mi go obudzi

no w3łaśnie właśnie się obudził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anja szparagi zrobie na 100%.Tez uwielbiam troszke poszalec w kuchni :tak: Mezus moj takze.Czasem ktores z nas ma "wizje" i wtedy zawsze wychodza najpyszniejsze obiadki :-D

Myslalam,ze moj Zuzik dzisiaj nie bedzie chcial zasnac bo caly dzien przespala prawie...A tu-prosze!Juz w lozeczku i spi od jakis 15minut :tak: To chyba to cisnienie...Mnie glowa boli i czuje sie w ogole malo komfortowo...Pewnie tez dlatego dziewczyny brakuje nam cierpliwosci...:sorry2:

Za kazdym razem kiedy sie denerwuje mysle sobie jakie to szczescie miec takie malutkie Serduszko...A malizna caly czas sie zmienia.Wiec ciesze sie z kazdej wspolnej chwili-druga taka juz sie nie powtorzy!Za chwile juz nie bedzie plakac i prosic mnie o pomoc...Bedzie chciala wszystko SAMA...I wtedy zawsze sie do niej usmiecham...Wlasciwie to czesto sie z niej troszke nabijam jak jest taka strasznie nieszczesliwa bez zadnego powodu :-D

reklama
Mój te już śpi.....wyjątkowo wcześnie....zasnął m w bujaczku wiec odpuściłam mu kąpiel........nie bedę zaspanego dziecka do wanny z wodą wsadzać

Oliwierek dziękuje wszystkim cioteczkom, kolegom i koleżankom za życzonka:-):-):tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry