• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pumi o oczopąsie wiemy juz od dwoch czy 3 tyg. juz wiadomo jak mozna to leczyć?? Cos z tym robiliście?? Dowiadywaliście sie??? Kiedy mozna sie tym zająć i to leczyc??

no więc zaczynam:-)

moja Zosia urodzila się 12 stycznia, 3850 gram, 59cm i 9 pkt.
jestem z wielkoposki, do niedzieli byłam szczesliwa, radosna i wogóle wydawało mi się ze złapałam boga za nogi, ale wtedy własnie czyli 5 dni temu okazało sie ze MOJE KOCHANIE Michałek- moj facet jednym słowem robi mnie w #uja bo ma inna panienke teraz juz tez jej nie ma i nas też, bo ona wogóle nie miała o nas pojęcia, zapomniał jednym zdaniem sie jej o nas pochwalic...
opisałam wszystko na CODZIENNE ROZMOWY SAMOTNYCH RODZICÓW możecie sobie tam o tym poczytać, bo to długa śmieszna i dziwna historia, więc obecnie jestem załamana i całe dnie rycze.

ale wiem że się nie poddam przez niego, ciągle go kocham, ale to nic nie znaczy w porównaniu z innymi problemami, chodzi mi o ciebie PUMI, bedzie dobrze, zobaczysz.

a ja wiem że za jakiś czas bede sie smiała z niego, bo palant wolał sobie na dupy jezdzic a ja siedzialam w domu i jak głupia teskniłam za nim:-(

witaj natka!! fajnie że jest nas tyle... a co do Twojego faceta... no cóż, moje zdanie jest takie, że skoro minęło już 5dni, to chyba czas szukać nowego męża :laugh2: pokaż nam zdjęcia Zosi jak masz!! i pisz z nami często

pumi, dziewczyny mają rację, nie czytaj tych głupot, przecież dobrze wiesz że każdy przypadek jest inny!!

dobrze ze u Oliśka lepiej, kurcze bo taki dzień mamy tu że normalnie szok... mi tez się chce strasznie spać i nerwowa jestem jak nic...
słyszałyście?? ten sędzia - dureń dostał ochronę bo się bal ze Polacy go utrupią za to wczorajsze... kalosz jeden!!

a z dzieckiem sobie sama poradze, chociaz teraz jest mi strasznie ciezko, bo karmie ja piersia a chyba trace pokarm, nie mam ochoty jesc i przez te kilka dni zgubilam 4 kg, wiec ona ryczy przy tym cycku, ja rycze przez niego, a maluda butelki do ust nie wezmie za zadne skarby swiata, oczywiscie butelki z mlekiem, bo herbatke to jeszcze jako tako chce pic..

reklama
Natka to nie stresuj się przez faceta... przecież wiesz że nie warto!! Zosia ważniejsza i mleczko dla niej niż takiś dupek co nie umie docenić tego co ma... miał!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry