• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zeby na chwile zapomniec o tych naszych smutnych sprawach... zdjecia z dzialki

Załączniki

• DSCN5074.JPG
    DSCN5074.JPG
    139,1 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN5107.JPG
    DSCN5107.JPG
    140,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN5118.JPG
    DSCN5118.JPG
    136 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN5134.JPG
    DSCN5134.JPG
    187,6 KB · Wyświetleń: 34
Witaj Natka- nie daj sie facetowi- pokza mu ze sobie dajesz bez niego rade. Przyjdzie czas ze bedzie sie chcial bawic w tatusia ty go wtedy kopniesz z hukiem.
Dobrze ze chociaz z Olim juz lepiej- ale co Esti musiala przecierpiec to jej zostanie na sercu.
Dziuba- d jak sie nachyle to tez mi chce odgrysc odstajacy nos.
A ja jestem ani nie bardziej zalamana ani nie podniesiona na duchu. Dowiedzialam sie ze ma uposledzienie w pewnym stopniu i ze to moze byc lezjesz odmiana Zd bo ma mniej wiecej 50% cech temu odpowiadajacych. Wyryczalam sie lekarce w ramie i tyle z tego. Reszte bede wiedziec po 10 lipca po badaniach genetycznych.
Czekam na telefon z jakiegos federlanego osrodka rehabilitacyjnego z ktorego ma przyjsc grono specjalistow i ocenic stonien niedorozwoju i potem bede ustalone wizyty 2 razy w tyg na cwiczenia u mnie w domu
Jade do Ikei- mzoe cos dla malej fajnego bedzie a potem do pensylw

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry