pumi
Styczniowe mamy'08
Dzidzia-blagam krzycz jeszcze , krzycz- bo mi od razu glupie mysli z glowy wylatuja. przejmuje sie bo przez te kilka dni wojny z mezem troche sie denerwoalam. bo jak sie nie oddzywamy -czuje sie tu bardzo samotna i nie ma sie komu wyzalic.przeciez nie bede dzwonic do mamy do polski z kazda klotnia z mezem bo rodzice pomysla ze sie tylko klocimy i ze jestesmy jak niedojrzale nastolatki. no i wracajac do watku - mam teraz wyrzuty sumienia ze dziecko czulo moje stresy i negatywne uczucia i mu to zaszkodzilo. krzyczcie na mnie please!!!!!!!!! to mi pomaga
ja tez mialam wyrzuty i mam sumienia, ale na pewno wszystko Pumi jest wporzadku, a dzidzia poporstu sobie odpoczywa!!!! Ja sie przez osatnie 2 tyg prawie codzien denerwowalam i to tak konkretnie.......
wiec Pumi glowa do góry i usmiechnij sie... no i oczywiscie przestan sie denerwowac!!!!!!

Joa wielkie gratulacje dziewczynki. jestem zazdrosna bo ja tez chce dziewczynke. Wczoraj dla mojego malenstwa kupilam takie sliczne body z dlugim rekawkiem jedne biale a drugie.......rozowe. A dzis ja sobie zaszalalam i kupilam sobie super spodnie dresowe i do tego bluzke ze sciagaczem i zrobil sie z tego fajny komplet a jutro ide kupic sobie jakies butki sportowe bo nie mam bo w takich przewaznie nie chodzilam. O kurcze ale sie rozpisalam upsss.:-)