reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ewa gratuluje synka a taxo się nie przejmuj Na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
joa i tobie gratuluje córci Oj jak mi się marzy dziewczynka:-)

u mnie też brykanie raczej sporadyczne

reklama
witajcie
jak samopoczucie z rana?wyspały się, bo ja o dziwo bardzo (spimy u teściów - pojechali na wakacje). Powiem szczerze, ze łoże teściowej jest bardzo wygodne :-D, jak wyjeżdzali dostaliśmy nakaz nie wchodzenia na nie -ach coż zrobić skoro zakazany owoc smakuje najlepiej :-)

aOLA a czy Anja nie spodziewa sie czasem córci?Co prawda siusiaków nadal jest więcej, ale zawsze to małymi kroczkami zblizamy się do nich :-D

Chcialabym sie przedstawic i wlaczyc w wasze szeregi jesli pozwolicie. Jestem netty i nosze wbrzuszku blizniaki. Jeszcze nie wiem czy synki czy dziewczynki a moze parka. Byc moze dowiem sie 28 sierpnia. Termin mam na 24 stycznia. Obecnie jestem w 17 tc. Jest to moja pierwsza ciaza i mam mnostwo pytan do doswiadczonych juz ciazowek.:-):-):-)

witam Netti, ale fajnie mamy blizniaki na styczniowkach, tak tak AOla, gino zaugerowal plec piekna, ale ja sie nie nastawiam po ptak sie moze zawsze wynuzyc z muszelki:-)

reklama
witam mamusie bliźniaków

ja dolinuje ..............mam dość wykończenia naszego mieszkania miałao być tak fajnie a tu z łazienką czyli najważniejszą cześcią stoimy październik najbliższy termin albo za dwa tyg ale za TAAAAAAAAAAAKĄ kasę ze sie nie śni facet oszalał stawki jak z warszawki dosłownie nie wiem co robić chyba warto czekać miesiąc a miec 2000 zł w kieszonce co? ? ? ? ?
KORNELKA chyba sie zaklimatyzuje w swoim pokoju przez dwa miesiące?
cały tydzien rycze a wczoraj to był poprostu wybuch
nawet słuchajcie przeszło mi przez mysl ze to wszystko przez to że jestem w ciąży!!!!!!
najbardziej boje sie ze pójde do szpitala w związku ze skracająca sie szyjką a wtedy to juz nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry