reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziuba napewno nie jestes w ciazy,a bierzesz tabletki? Zazdroszcze Ci takiego wieczorku , moj nawet na taki pomysl nie wpadnie, a tak wogole to sie z nim poklucilam wczoraj a dzis nie raczy nawet odpisac na smsa, wiec niech sie wypcha:wściekła/y:
Dizuba jak odbierzecie obraczki to sie nimi pochwal:tak:

reklama
Dziubek a moze bys poszła sobie do lekarza z tym. To ronie dobrze moze byc oznaka zblizajacej sie @, to sie nazywa ZNPM (zespoł napiecia przed miesiaczkowego) i wbrew pozorom jest to choroba ale nie śmiertelna, takze spokojnie, wiesz o czym rownież pomyslałam, ze moze podswiadomie to nerwy cie tak targają w związku ze ślubem. Różnie to ludzie przezywają. To wazny moment w życiu.

ja nby brałam tabletki, a teraz mi sie opakowanie skonczyło i nie biorę od ponad tygodnia, zapomniałam iść do gin po receptę więc mam miesiąc przerwy... a okres to mam teraz rozregulowany jak nigdy, wtedy pamiętacie co tak długo nie miałam to dostałam po 42dniach, potem po 36, a teraz po 17 też plamilam albo miałam okres, sama nie wiem co to było, jak okres wyglądało tylko neco za wcześnie :baffled: jak w pon pójdę po receptę to się chyba zapytam gin czy to normalne...

Helo laseczki:laugh2:
My po wojażach.mężuś mial wolne wieć za miastem u znjaomych cały dzien byliśmy....pogoda cudna:cool2:
Wynagrodził mi wczorajszy dzień...................wiecie gdzie czytać szczegóły;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry