reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti cudownych chwil pozycia malzenskiego !!!!!spoznione ale szczere...:zawstydzona/y:a Olis pieknie sie w mamusie wtula:tak:
Joa zdjecie babci rewelacyjne!!!
Pumi super ze Mimisia ma juz kolczyczi teraz zeby tylko ja nie uczulilo i super!;-)
Mili ciesze sie ze decyzja co do sukni podjeta!:tak:
Natka bubus mleczka modyfikowanego wypija ok 100ml soczka nawet 120ml;-)
Asia s mam nadzieje ze wakacje sie udadza z Boryskiem i ze dobrze zniesie podroz!!:tak:
Esti ja farbuje Natural & Easy firmy Szwarckopf jaos tak :laugh2:
Masiek jak to czasem wypadnie cos niespodziewanego az przykro...:zawstydzona/y:
Pumi ciesze sie ze wyniki sa dobre!
Dziubus ciesze sie ze juz tylko czekacie na cudowny dzien!!Wasz cudowny dzien:-)a moze cos Ci zaszkodzilo.....:confused:
Kama gratulki dla MAxia z okazji 1 zabkunia!!!!:-)

a ja dzis humor nieciekawy nie wiem czemu ......w pracy sie narobilam moze dlatego ale jak wrocilam i Kubus tak fajnie pluje to mnie tym rozbraja i juz jest oki!!:rofl2:na spacerek wyszlismy a taki wiatr sie zerwal ze glowa mala!!!:szok:wrocilismy do domku:baffled:aha i udalo mu sie wziazc paluszki od stopek do buziuni:-Dna szczescie ja swojego mezczyzne tak wyszkolilam -zarcik wie ze musi mu zrobic rano sniadanie i do pracy rowniez ja mu tez robie i jakos sie uzupelniamy jak ktores nie ma jak sobie zrobic bo cos tam;-)

reklama
jednm szybciej jednym pozniej wychodza, dziecu mojej kumpeli wszedl jak mial 5 miesiecy czyli poltorej miesiaca temu i marudzil tylko w dzien w tych samych godzinach i to bylo przewaznie na rannych spacerach a potem po 3 dniach juz mial 2 zabka eraz wyglada jak kroliczek a wiktor nadal bez zebow ... trzeba czekac no niestety.

Gratulacje dla Maksika pierwszego zabka;-)
Amnie dzisiaj nogi w tylek wlaza bo 5 godzin ciagle lazilam z mala na spacerze pozniej jeszcze poszlismy do castoramy umywale i lustro wybierac na piechotke i ledwo zyje:rofl2:

Witam...u nas pogoda paskudna..zimno, pochmurno, całą noc lało i burz była.
Oliś nie śpi od 6 i na śpiącego nie wygląda..........mąż do pracy na cały dzień a ja jadę do Czarnej Bialostockiej- do kolezanki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry