reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anula Esti macie śliczne drobinki Mój Piotruś jak się urodził miał 2980m i 49cm 6msc-6700 i wciąż jest drobny 2,5roku 12,2kg śmiejemy sie ze niedługo Alunia go przerośnie;-)
aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.

aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.

dzięki Ale niestety jest drobny i mały jak na swój wiek Nie spotkałam dziecka z jego rocznika a nawet miesiąca które było by mniejsze od niego Mam nadzieję ze jeszcze śmignie do góry

Nicoluśka mówi cześć ;-):)

Załączniki

• czerwiec-V 101.JPG
    czerwiec-V 101.JPG
    215,8 KB · Wyświetleń: 33
  • czerwiec-V 070.JPG
    czerwiec-V 070.JPG
    246,7 KB · Wyświetleń: 36
  • czerwiec-V 112.JPG
    czerwiec-V 112.JPG
    187,2 KB · Wyświetleń: 34
Witam.
Nikolusia piekna dziewczynka:-)
Nie mam sily Was doczytac ale postaram sie, mam ciagle dola bo jakies pretensje tesciowa z babka maja, rozpiepszaja moje malzenstwo a ja mam coraz mniej sily, nie wiem jak sobie z tym poradzic, przez nie juz drugi dzien z mezem nie gadam:-( nie mam juz sily walczyc:-(

dzięki Ale niestety jest drobny i mały jak na swój wiek Nie spotkałam dziecka z jego rocznika a nawet miesiąca które było by mniejsze od niego Mam nadzieję ze jeszcze śmignie do góry
Ja tez kiedys o tym pisalam moj kolega Marcin jak zaczynał liceum to ci przyzekam, ze myslelismy, ze tojakis kuzyn najszej nauczycielki i jest z 6 klasy szkoły podstawowej. Był tak mały, ze najniższy z klasy. Jak konczylismy 2 klase i wrocilismy po wakacjach to wszyscy zaliczyli cos takiego:szok: i zaby zbieralismy nasze brody z podlogi, bo Marcin po wakacjach wrocil jako najwyzszy z nasz wszystkich. Teraz ma 203 cm. Nieźle co??
Twoje dziecko wazy 12 kg a co ma powiedziec moja kolezanka, ktorej corka ma 6,5 roku i wazy 14 kg. Ledwo dwa kilogramy wiecej niz twoj synek ale jest 3 razy starsza. Mojej przyjaciółki synek ma 5 lat i tez wazy 14 kg. Takze spokojnie. Piotrus jest zdrowy i wazy super.

doczytalam was i wkoncu dziala BB

My wczoraj bylismy caly dzien u rodzicow moich a w czartek jade do nich i w racam moze w soboete ale tam tez mam neta :-) bedziemy chodzic na dzialeczke, ja sie bede opalac a maly pluskac sie w baseniku :-)
to fotki ze wczoraj jak moj maly pulpet ucieka z lezaczka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry