Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.Anula Esti macie śliczne drobinki Mój Piotruś jak się urodził miał 2980m i 49cm 6msc-6700 i wciąż jest drobny 2,5roku 12,2kg śmiejemy sie ze niedługo Alunia go przerośnie;-)
aOla Pietia wazy wrecz idealnie. Moj kolega z działu powiedział, ze jego Igorek jak miał 10 miesiecy wazył 11 kg a teraz ma 14 miesiecy i wazy 9,5 kg a to wszystko przez to, ze zaczoł chodzić i biegac.
Ja tez kiedys o tym pisalam moj kolega Marcin jak zaczynał liceum to ci przyzekam, ze myslelismy, ze tojakis kuzyn najszej nauczycielki i jest z 6 klasy szkoły podstawowej. Był tak mały, ze najniższy z klasy. Jak konczylismy 2 klase i wrocilismy po wakacjach to wszyscy zaliczyli cos takiegodzięki Ale niestety jest drobny i mały jak na swój wiek Nie spotkałam dziecka z jego rocznika a nawet miesiąca które było by mniejsze od niego Mam nadzieję ze jeszcze śmignie do góry
i zaby zbieralismy nasze brody z podlogi, bo Marcin po wakacjach wrocil jako najwyzszy z nasz wszystkich. Teraz ma 203 cm. Nieźle co??