reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc lasencje przy porannej kawce :-)
maly jak zwykle spal cala noc wiec ja tez wyspana jestem, teraz popijam kawke, wstalam o 6.30 szybko sie opluskalam puki maly wstal zroilam mu flache zalaczylam kompa i on sie obudzil :-D hehe te dzieciaki.

Maksik gratuluje 2 zabka tak wiec widze ze jak juz 1 wyjdzie to zaraz 2 tez jest tak parami :-D ale juz ci Kama zazdroszcze tych zabeczkow maluskich :-)

Mili przestan panikowac znajdziesz suuuper suknie i nie bedzie widac ani grama faldeczki wiec i tak bedziesz pieknie wygladac.

Dziewczyny jak to robicie z tymi przyrodzenianiami naszych panow malych, naciagacie im czy nie bo ja czesem w kapieli jak mi sie przypomnii dosyc daleko schodzi....

reklama
witajcie laseczki,
ja też już na nogach, zapowiada sie piękny dzień więc idziemy troszkę tyłki poopalać :cool2: mili, ja Ciebie świetnie rozumiem, ja mam ślub za 3tygodnie (:szok::szok::szok::szok::szok:) i wciąż ważę o 5kilo za dużo, nic nie zrzuciłam mimo ze sie bardzo staram, jak na przekór wszystko!! a przecież Duch Święty nie zabierze mi pewnej nocy tych zbędnych kilogramów... mili to ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne!! tzn wszystkie śłiczne a to mi się straaaaaasznie podoba! w ogóle wszystkie dzieci są superowe! agnie, dobrze że Adusi nic się nie stało, bo mogło się groźnie skończyć!
nie pamiętam co chciałam której napisać... a wiecie co, ja bardziej na swoją intuicję wprowadzam nowe rzeczy niż korzystam z tych schematów żywienia, może dlatetgo że mała jak na razie dostaje oprócz cycka tylko zupkę jarzynową na obiad Gerbera, czasem deserek (tzn dotąd było jabłuszko a od niedawna marchewka +jabłko + winogrona) a dziś chcę jej wprowadzć na drugie śniadanie mleko modyfikowane z łyżeczką kaszki ml;eczno-ryżowej, a jak nie będzie żadnych reakcji złych to przeniosę ten posiłek na wieczór żeby lepiej jej sie spało...
no to na razie na tyle, idę z psem i ubrać się jakkolwiek, trzeba korzystać z pięknej pogody i iść na dłuuuuugi spacer - Anja dołączasz na plażę??
buziaczki

Hej, u nas dzisiaj upał się zapowiada:tak:Mężuż w domku-może gdzieś skoczymy?
Moje dziecko dizisja mialo rekord w spaniu pd wczoraj 20:30 do dzisiaij 8 rano!!!!Jak nigdy:szok:Jestem super wyspana
aOla ale śliczny chłopczyki i jakie cudne włoski...Mój Oli tez miał baaardzo dużo włosów.......już 2 razy u fryzjera byliśmy , bo mu do uszu i oczu właziły..................a teraz co?Zaczęły wypadać i ma śmieszne prześwity:-D:-D:-DAle teraz rosną mu juz nowe włoski te prawdziwe:-)
Agnie dobrze ,ze malutkiej nic się nie stało i ze na kocyk upadła..a jeździcie już w spacerówce czy w foteliku?
Kama ale fajnie.............zaraz na górze będą roasy.........zrób koniecznie zdjęcie............
Natali miała być Olisia:happy2:..............to my z Nicolką :-D:-D:-D:-D:-D

natka to zalezy kto sie Zosi podoba bo wiesz dziewczyna nie mur da sie usunac :-D

wazylam wczoraj wikusia i wazy na wadze domowej 8,5 kilo wie przez 5 tygodni przytyl kolo 500 to bardzo duzo jak na pol roczne dziecko no nic zobaczymy w na nastepnej wizycie u lekarza.

Zosia wazy 7800.. ważyłam ją w niedziele, wychodzi na to że przez 4 tygodnie przybrala na wadze ok 300gram... nie za mało???
Wikuś dobrze waży... chyba:-D

jejciu to moje dziecko mnie dzisiaj dobije:wściekła/y: juz drugi dzien tak jeczy ze nie da sie wytrzymac, nawet przez 5 minut nie umie sie pobawic a ja mam fure prasowania i sprzatanie i obiad, szlak mnie z nia dzisiaj trafi, tylko na rece i na rece:wściekła/y:

dziuba ide ide ale bedziemy raczej w polcieniu:cool: nie chce by Nadia sie opalila, na plazy jest za goraco, a ona nie lubi jak jej cieplo, bedzie krzyk:eek: wiec raczej deptak nam zostaje... gdybym miala taki duzy parasol:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry