reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anja ja też się strasznie kręcę. :-(
Kiedyś lubiłam pozycje embrionalną, niedawno zasypiałam jedynie na bociana :-)lub przytulona do męża, a teraz już trzeci raz budzę się na lewym boku.
Nigdy tak nie spałam, bo nie lubiłam, jedynie prawy bok mnie satysfakcjonował.
Ale jak wyczytałam lewy jest najbezpieczniejszy dla dzidzi i naszych narządów wewnętrznych:crazy::crazy:
ale miałam burzę w nocy , aż się obudziłam. Deszcz walił o dach jakby wojsko szło.:szok::szok: Ale jazda.:-):-):-)

dzidzia to znaczy że przeprowadzasz się do faceta? a planujecie ślub? on miał juz slub z ta pierwszą? Pytam bo z tego co piszesz to nie najlepiej między wami Ty jesteś bardzo młodziutka(?) a on ile ma lat?

witajcie mamuśki :-)
Helena -Lidia witaj :-)
Anja ja też wczesniej spałam na brzuchu(nie wyobrażałam sobie zycia, jak możne inaczej spać), ale niestety od jakiegoś czasu MUSIAŁAM nauczyc sie spać na boku- ze względu juz na brzuch było mi bardzo niewygodnie
Dzidzia faceci tak mają, że WYDAJE IM SIĘ ŻE SĄ MĄDRZEJSI OD KOBIET -nie przejmuj się IM SIĘ TYLKO WYDAJ, do błedu na pewno się nie przyzna bo to taki głupkowaty gatunek:-).

ja tez mam prblemy ze spaniem, bo na brzuszku uwielbialam spac, a teraz sie krece i szukam jakiejsc wygodniej pozycji, a jak ja znjade to mi sie zachciewa siusiu i znowu od nowa szukam pozycji....
Kobitki najsmieszniejsze w tym jest to, ze juz sie nim nie przejmuje... tzn. jego podejsciem, ale jak mi mowi, ze nie mam racji- a mam to wojna..:wściekła/y:
aOla wiec..... on jest starszy o 14 lat- wiem, ze duzo, ale mimo wszystko nie wyobrazam sobie zycia bez niego.....
ja moglam sie juz dawno do Niego wyprowadzic i moge w kazdej chwili, ale miw domku dobrze, zrezta mieszkam 2 minuty od Jego bloku:-D On nie mial wczesniej slubu, my teraz a dokladnie 13 pazdziernika mamy cywilny- nie dalo sie wczesniej, bo moj brat(swiadek) jedzie na wakacje,a daniela siora ma termin na 9 wrzesnia(swiadek).... poza tym skonczy sie remont i po malu bede sie przeprowadzac do Niego.... mysle, ze wtedy sie ulozy, widze, ze On na to czeka....
fajnie termin mam na 13 i slub tez.... przesadna nie jestem....

afa- Koscielny mamy w przyszlym roku,poniewaz moja siora dopiero co wyjechala z dziecmi do USA i w tym roku by ich na pewno ni ebylo..... poza tym ja chce miec sile na swoim weselu,a w tym stanie raczej ja odpadam.....
wiec w przyszlym roku Koscielny...

Witajcie mamuski. Witaj Helena- Lidia. Ja tez cos w nocy nie moge spac ale naszczescie jestem nauczona spac na lewym boku bo jestem leworeczna. Wczoraj strasznie bolal mnie brzuch i myslalam ze bede musiala jechac do szpitala ale wzielam nospe i przeszlo po godzince a juz sie wystraszylam ze cos nie tak bo wczesniej mnie az tak nie bolal. Dzidzia nie przejmuj sie ,przytakuj tylko i rob swoje ja tak robie i to dziala bo im sie wydaje ze sie bardziej na czyms znaja a jak przychodzi co do czego to przewaznie nie maja racji. ja zawsze trzymam sie tego: 1) Kobieta ma zawsze racje, 2) jesli w to nie wierzysz patrz w pkt. 1. Zawsze jak sie o cos sprzeczam z moim mezem to mu to przypominam i dziala:-D:-) Pumi wspolczuje ci z ta Ameryka:-(

u mnie dzis znowu upal:zawstydzona/y: zjadlam sniadanko....
wiecie faceci sa smieszni- Daniel nie powie, ze mialam racje, ale napisal mi, ze dzis postara sie wyjsc wczesniejz pracyi mi zadzwoni, czyli chodzi o to, ze przyjedzie wczeniej, zebysmy wybrali na tapety itp... strsznie chca zebysmy prosto z nimi gadaly ale jak chodzi o przyznanie racji, czy przeprosiny to jakimis okreznmymi drogami to robia:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry