reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witajcie kochane!
dla solenizanta Olisia mnostwo zdrowia i usmiechu!!!:tak:Jagna tak mi przykro ...jakbym takie cos uslyszala w swoim kierunku to chyba wyzwalabym tego debila....:-(
Dziubus moja przyszla synowa ma zabki extra!!!!!!!!:-)gratulujemy!!
a my noc super tylko dalam Bubusiowi 2 x herbatki a spal do 6.30a pozniej do 10;-)

czuje sie tragicznie -reka spuchla mi na maxa 2 razy jak normalna jest ......czekam na kuzynke Ł i jedziemy do szpitala.....:-(nic nie moge zrobic tak boli a jestem sama bo tescie wracaja z voyazy wieczorem a Ł w pracy:-(

popieram Age i Ewcie -Monia bez wypominania i gitara bedzie;-)

reklama
esti, Wszystkiego naj dla Olisia i miłego wyjazdu!
To nieludzkie, co spotkało znajomą Anji i dziuby... :-( Wyć mi się chce... :-( :-( :-(

Adusi wyszedł drugi ząbek, dziuba, przebij piątkę!

Witam my po kosciele dziewczyny były grzeczne,starsza sie wstydziła bo msze odprawiał meża brat(jest ksiedzem,i własnie teraz jest na urlopie w swoich rodzinnych stronach)Obiadek sie gotuje i popołódniu myśle żeby gdzieś sie wybrać.A jeszcze byłam po kosciele na rynku i sprzedawali tam Bługary i mieli bluzki,klapki,meskie bluzki,staniki naprawde modne tylko po5 zł nakupiłam tego jak ta niepoważna ale za taką cene chyba warto.

Hej.Muszę jutro lecieć z Kubusie do przychodni chyba jakiegoś wisa złapał.:(Wczoraj miał lekką biegunkę pupcia mu się odparzyła ale wietrzymy się i sudokremem smarujemy i jest nieco lepiej.Do tego dostał jakiejś wsypki na pleckach,brzuszku i buźce,oczka mu lekko łzawią i zaczyna pokasływać.Ale dobrze że chociaż mu to rozwolnienie przeszło.

maleństwo, idź z Kubkiem do lekarza, może to nic poważnego, ale zawsze warto skonsultować...
widzę że Ty też zbliżasz się do ślubu... jak idą przygotowania??

Jak idą przygtowania?Hmm...W zasadzie to nijak.Nie robimy wesela jedynie obiad w domu za jakieś 3 tygodnie ide do miary,do fryzjera się już zapisałam,makijaż zrobię sama,zdjęcia studyjne też zarezerwowane.Ślub od razu z chrzcinami będziemy robić.Pewnie bliżej terminu zacznę bardziej panikować ale póki co jakoś nie myślę o tym za bardzo.Zresztą przy Kubusiu to czasem w ogóle o nicym nie da sie myśleć.Oczywiście jutro z małym lece do przychodni.Heh dawno mnie tam nie było.Ze dwa tygodnie chyba :-/

STO LAT STO LAT DLA NASZEGO KOCHANEGO OLISIA.
A mój dzisiaj znowu straszna maruda.I już drugą noc z rzędu się budził w nocy.Czuję że zęby tuż tuż.

reklama
Do góry