reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
czesc
jakoś bez weny jestem ostatnio Pogoda zwariowana Albo pada albo wieje:baffled: ALunia ma już ładniejsze dłonie U lekarza nie byłam W takiej dziurze jak cz-wa nie było gdzie:szok: Jutro idę Tyle ze mała dostała suchych placków na całym ciałku i teraz nie wiem czy od mięska w zupie-cielęciny czy od kaszki manny-mleka Także jutro i alergolog nas czeka
sorki że tylko o sobie Nie mam sił na czytanie:-(

Witam w niedzielne popołudnie:-) wszystkiego najlepszego dla dzisiejszego solenizanta!!!
Czytam, że niektóre z Was szykują się do ślubu. Ja brałam ślub będąc w już zaawansowanej ciąży i czasem żałuję, że nie poczekałam z tym na teraz. Myślałam, że jak będzie Maleństwo, to nie ogarnę tematu ze ślubem,ale teraz myślę, że dałabym radę.Choć nie wątpię, że macie podwójnie pełne ręce roboty:tak:

Jestem zła poklóciłam sie z mężem bo już którąś niedziele nic mu sie niechce tylko by lezał i nawet na spacer niechce isc z nami.A co powiedziec gdzieś jechac jub wyjsc do znajomych.

ojj nutka, przepraszam, ze Cie opuscilam, ale nicolka sie musialam zajac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mojemu tez sie nic nie chcialo ale go wyciagnelam na zakupy, pochodzilismy, poprzymierzalam kilka par spodni ale i tak wyszlo na to, ze nic nie kupilam bo Ł sobie przypomnial, ze mial pomoc koledze z zamontowaniem plazmy, i po zakupach bo musielismy wracac do domku:dry::sorry2: ale juz mi przeszlo:happy2:
nutka bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry