salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
albi jak by to co napisalam nie bylo chodz w polowie prawda to ani basia ani jagna by sie pod tym nie podpisaly ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Przeciez to az smieszne a kto to jest Jagna wogole??Wiem że jestem nowa, i krótko pisze.
. Dzięki pisze z Wami od kilku tygodni:-Dwie w tym jedna na pisała, ze za ost a na skypie, ze ja miałam racje. Przeciez to az smieszne a kto to jest Jagna wogole??
moj kubus najmlodszy i duzo jeszcze nie umie i ja dopiero za mc bede sie cieszyc z tych rzeczy z krotych wy teraz a wy juz jestescie oswojone ze Wasze pociechy to potrafia i juz Was to tak nie rusza ;-)a kazdy ma swoje racje kazdy czlowiek jest inny i nalezy uszanowac jego decyzje i opinie ..a sytuacji bylo mnostwo ze nie sposob powtorzyc...to nie w zlosci jedynie stwierdzam fakty bo widze ze sytuacja sie robi napieta na maxa 
(nie mam na myśli konkretnych przykładów, ale pamiętam jak czasem chciało mi się śmiać jak czytałam )
wiec nie wiem co Cie smieszy ja Was bardzo lubie ale opanujcie sie czasamibo widze ze zadna nie moze nic w waszym kierunku ostrego powiedziec bo od razu jest ironia i smiech i ponizanie tak nie moze byc nawet jesli jestescie starsze i macie wiecej doswiadczeniawicie co sory ale musze wywalic z siebie to co mam do powiedzenia,
ALBI i jeszcze kilka innych kobitek , uwazacie sie za wszystko wiedzace i nie zwracacie uwagi ze niektore osoby boli to co piszecie, kilka innych dziewczyn tez tak uwaza ale pewnie nie podpisza sie pod tym.
.
a jak ktras ma kompleks prowincji czy szczeniackiego wieku to ....

anja jesli chodzilo w tym o joasie to nie bylo by mi milo jak bym cos takiego od was przeczytala ....
to moje poczucie HUMORU, ktore tak uwielbiasz podobno