G
goscinnie
Gość
Basia przytoczyc co mi napisałas wczoraj na skypie. Powiedz w którym momecie Ja albo inne potraktowały za ostro Joanne. Aska nie poraz pierwszy prosi o rade a potem sie rzuca............ przykład jak 3 tyg dziecko zawiozła do znachorki i Anja wyraziła opienie co o tym sądzi....to co Joanna powiedzieła. To samo co mnie ahaha, tylko epitety potrafi rzucac a nie cieszyc, sie tym, ze ktos zwraca uwage na jej potrzeby.
Salik pisała, ze jej sie nie podabo jak ironizujemy z Anja a tu co?? Przykład z innej strony " Anja uwilbiam Twoje poczucie humoru" Przeciez to śmieszne co wy wypisujecie. Co to znaczy, ze ani ja ani Anja ani Esti ani Mili ani zadna inna, nie moze napisac o swoim dziecku bo to znaczy, ze my sie mądrzymy a ty Agnieszko czujesz sie gorsza. Tak szczerze czy to nasz problem??
Salik pisała, ze jej sie nie podabo jak ironizujemy z Anja a tu co?? Przykład z innej strony " Anja uwilbiam Twoje poczucie humoru" Przeciez to śmieszne co wy wypisujecie. Co to znaczy, ze ani ja ani Anja ani Esti ani Mili ani zadna inna, nie moze napisac o swoim dziecku bo to znaczy, ze my sie mądrzymy a ty Agnieszko czujesz sie gorsza. Tak szczerze czy to nasz problem??
to moje poczucie HUMORU, ktore tak uwielbiasz podobno
wiec nie wiem co Cie smieszy ja Was bardzo lubie ale opanujcie sie czasamibo widze ze zadna nie moze nic w waszym kierunku ostrego powiedziec bo od razu jest ironia i smiech i ponizanie tak nie moze byc nawet jesli jestescie starsze i macie wiecej doswiadczenia

) ale makijaz jest okropny i nie zmienie zdania, bo nie pasuje ani do jej urody ani do fryzury ani nawet do pieknego tortu jaki bedzie miec na weselu.