reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja myślałam, że wogule mało je. Ale wnocy to chyba dobrze, może przestanie całkiem wstawać:-). Jak mi się to marzy, przespać całą noc.

No ja to się cieszę że już od jakiegoś czasu mój maluch w nocy nie chce jeść tylko śpi do rana:-)Inna sprawa że koło 22 zasypia teraz akurat sobie gada i bawi się czym może.Ale wkrótce będzie spał.Nie podoba mi się tylko to jego pokasływanie...Niby wszystko w oskrzelach w porządku ale jeszcze może się zacząć.W najgorszym przypadku w środę znów mykam do przychodni.

reklama
Witam wieczornie.Widzę że tu znowu niezła draka.Dziewczyny zakończcie te kłótnie bo to forum jest po to żebyśmy mogły chwalić naszymi dziećmi,cieszyć się z ich postępów ale także wspierać się w trudnych chwilach.
Popieram,a kol. Ewa i Agnieszka niech zajmą się czym innym jak nie mają co do roboty lub piszą do kogoś innego i odczepią się ode mnie

Albi, ja już mam!! :-D dlatego dziś już mniej agresywna jestem :-D
maleństwo, moja tez tak pokasływała jakby coś jej w gardle siedziało a podczas wizyty u pediatry powiedziala mi ze to sa normalne dźwięki wydawane przez dzieci poznające świat

Monika proszę Cie przestań się zachowywać jak rozkapryszone dziecko i skończ to przekomarzanie się z Ewa i Aga bo robi się to nudne i niesmaczne.Czy Ty zawsze musisz mieć ostatnie słowo?????????????

Albi, ja już mam!! :-D dlatego dziś już mniej agresywna jestem :-D
maleństwo, moja tez tak pokasływała jakby coś jej w gardle siedziało a podczas wizyty u pediatry powiedziala mi ze to sa normalne dźwięki wydawane przez dzieci poznające świat
Chciałaym żeby tak było.Martwię się bo ostatnio infekcja też mu się tak zaczynała od kaszelku na początku było czysto a potem weszło na oskrzela i skończyło sie na inhalacjach.Ale mam nadzieję że sie tym razem jakoś rozejdzie po kościach.Zobaczymy...

Nie no, teraz wywlekają sprawe znachorki, no i co? zawizłam małego tam drugi raz bo znów był przełamany,zadowolone? hihihi
a poza tym nie denerwuje sie ślubem tylko słowami które jestem krytykowana,albiniec myśle ze jakbym nazwała Cie ochydną wywłoką też by Cie to zabolało??? nawet chyba jeśli byłaby to prawda!! nie chce komentowa tego wszystkiego jak ktos chce mnie skrytykowac to niech pisze na priv? co nie możecie na priv? nie!! bo trzeba się pochwalic, jestescie dla mnie za głupie dziewczyny żebym mogła tutaj z Wami byc
p.s dzieki za oborne b.asia i salik

Czesc dziewczynki..
Mam nadzieję,że mnie jeszcze pamietacie.. :)
Nie było mnie to hohoho i jeszcze dłuzej...
Widze,że sporo sie dzieje...
Po 1- Szczerośc zawsze była na tym forum i moim skromnym zdaniem niech tak zostanie- po to tu jestesmy zeby mowic sobie prawde i tylko prawde
Po 2 - dziewczynki nie obrazajcie sie bo to nie ma sensu...:tak::tak:
Po 3- Cos o mnie i Borysku :
wazy 7,5 kg. Nie ma zebow ale slini sie jak Bernardyn:-) Jest kochany, juz sam siedzi..I co mnie martwi- ciagle ma na wierzchu język...moze to dlatego,że nie lubi smoka:confused:Ciul wie...

reklama
Nie no, teraz wywlekają sprawe znachorki, no i co? zawizłam małego tam drugi raz bo znów był przełamany,zadowolone? hihihi
a poza tym nie denerwuje sie ślubem tylko słowami które jestem krytykowana,albiniec myśle ze jakbym nazwała Cie ochydną wywłoką też by Cie to zabolało??? nawet chyba jeśli byłaby to prawda!! nie chce komentowa tego wszystkiego jak ktos chce mnie skrytykowac to niech pisze na priv? co nie możecie na priv? nie!! bo trzeba się pochwalic, jestescie dla mnie za głupie dziewczyny żebym mogła tutaj z Wami byc
p.s dzieki za oborne b.asia i salik
hahaha ty idz sie leczyc!! kto cie wywłoką nazwał albo wogole nawyzywał. Żeby kogos wywłoką nazwac, to trzeba sie puszczac na prawo i lewo ja tam cie nie wiem moze i to robisz stad ten bol i nagle nie wiadomo skad ci sie takie wyzwiska biorą:-D:-D:-D bo na wsi taką masz opinie ale nie wiem nie znam sie nie wtrącam haha

Do góry