reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja pierdziele nie straszcie bo ja dziś się do spowiedzi w końcu przedślubnej wybieram i teraz to się zastanawiam czy dostane rozgrzeszenie.Zreszta jak nie to niech spadają.Wkurza mnie coraz bardziej ta instytucja zwana kościołem!A słyszalyście o tym jak ksiądz chciał żeby zabili jego dziecko?Dziś o tym trabią wszędzie.Ale że to ksiądz to pewnie od razu dostanie rozgrzeszenie.Joaaa naorade na jakiegoś palanta trafiłaś mam nadzieje że ja na jakiegoś normalniejszego trafie który nie będzie mnie pytałł czy żałuję dziecka.Przecież mordercy w więziennych kaplicach dostają rozgrzeszenia a pacany nie chcę rozgrzeszać za niedochowaną czystość przed małżeńską?To jest przecież chore!Cholercia jak was czytam to aż mi się nie chce iść do tej spowiedzi.

my byliśmy dziś na ostatnich zkaupach przedśłubnych i już mamy wszystko załatwione, jutro spotkanie organizacyjne z księdzem i finito!! a teraz idę odpocząć po tym łażeniu po sklepach bo wieczorem naklejamy naklejki na wódkę

:-D
my byliśmy dziś na ostatnich zkaupach przedśłubnych i już mamy wszystko załatwione, jutro spotkanie organizacyjne z księdzem i finito!! a teraz idę odpocząć po tym łażeniu po sklepach bo wieczorem naklejamy naklejki na wódkę
Dziubek czy to znaczy, ze zrobiliscie bimber a teraz to rozlewacie po butelkach ;-):-):-D

Dziewczyny to co zrobił ksiodz z mojej parafi przed naszym ślubem to dopiero.Ślub chcielismy brać w parai męża i poszłam do ksiedza po kartke że miałam bierzmowanie a on do mnie że nieda mi bo tu mam brać ślub,powiedziałam że nie ,moge brać gdzie chce.I że bedzie go udzielał męża brat, to on do mnie ze mam zaplecić za ślub w dwóch kosciołach.I mało tego powiedział że jak jest Mariusz/(meza brat)taki chojny niech kupi nam samochód.Wk...i pojechałam do dziekana po wizycie u dziekana pojechałam do niego to najpierw na mnie nawrzeszczał potem nawet niechciała pieniedzy za kartke i jeszcze nieodpowiedziałmi jak wychodziłam .A u nas nic ciekawego A MELKA JEST NIEGRZECZNA JAK COŚ ROBIE A TAK TO WMIARE.No teraz niech już bedzie miło na tym forum

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to co zrobił ksiodz z mojej parafi przed naszym ślubem to dopiero.Ślub chcielismy brać w parai męża i poszłam do ksiedza po kartke że miałam bierzmowanie a on do mnie że nieda mi bo tu mam brać ślub,powiedziałam że nie ,moge brać gdzie chce.I że bedzie go udzielał męża brat, to on do mnie ze mam zaplecić za ślub w dwóch kosciołach.I mało tego powiedział że jak jest Mariusz/(meza brat)taki chojny niech kupi nam samochód.Wk...i pojechałam do dziekana po wizycie u dziekana pojechałam do niego to najpierw na mnie nawrzeszczał potem nawet niechciała pieniedzy za kartke i jeszcze nieodpowiedziałmi jak wychodziłam .A u nas nic ciekawego A MELKA JEST NIEGRZECZNA JAK COŚ ROBIE A TAK TO WMIARE.No teraz niech już bedzie miło na tym forum

kużwa tylko te pieniąchy i pieniąchy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tyle się daje na tace i po kolendzie przez całe życie a jak dojdzie co do czego to za ostatnią podróż też sobie każą słono płacić:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

dziewczyny nie słyszałam jeszcze o tym księdzu,ale z ego co czytam to widze że jakiś nienormalny... u nas jakieś 2 miesiące temu dziewczyna w moim wieku rzuciła 2 razy 5miesięcznym synkiem o podłoge,bo ponoć nie miała pracy i pieniędzy,mówili o tym w telewizji i było o tym dość głośno. chłopczyk niestety umarł,bo głupia pi*da zadzwonila po pogotowie po kilku godzinach:wściekła/y:

teraz siedzi w areszcie a jej facet po gazetach wypowiada sie ze boi sie ze agnieszka moze znów być w ciąży:szok:

Moja niunia spi ja jestem wykączona.Dzisiaj z mężem próbujemy w nocy dać wode zobaczymy co z tego wyniknie?A drukarki niekupie bo niemam kasy kupiłm drewno na zime i po drukarce ,ale jutro mam odebrać zdiecia to w czwartek je gdzieś zamieszcze.Włączyłam pranie i musze jeszcze powiesić mam nadzieje że w nocy niebędzie padać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry