Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziubek czy to znaczy, ze zrobiliscie bimber a teraz to rozlewacie po butelkach ;-):-)my byliśmy dziś na ostatnich zkaupach przedśłubnych i już mamy wszystko załatwione, jutro spotkanie organizacyjne z księdzem i finito!! a teraz idę odpocząć po tym łażeniu po sklepach bo wieczorem naklejamy naklejki na wódkę

Dziewczyny to co zrobił ksiodz z mojej parafi przed naszym ślubem to dopiero.Ślub chcielismy brać w parai męża i poszłam do ksiedza po kartke że miałam bierzmowanie a on do mnie że nieda mi bo tu mam brać ślub,powiedziałam że nie ,moge brać gdzie chce.I że bedzie go udzielał męża brat, to on do mnie ze mam zaplecić za ślub w dwóch kosciołach.I mało tego powiedział że jak jest Mariusz/(meza brat)taki chojny niech kupi nam samochód.Wk...i pojechałam do dziekana po wizycie u dziekana pojechałam do niego to najpierw na mnie nawrzeszczał potem nawet niechciała pieniedzy za kartke i jeszcze nieodpowiedziałmi jak wychodziłam .A u nas nic ciekawego A MELKA JEST NIEGRZECZNA JAK COŚ ROBIE A TAK TO WMIARE.No teraz niech już bedzie miło na tym forum