reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oj mamuśki, mamuśki!
nie kręcić nam tu żadnej więcej zadymy, ludzie mają poważniejsze problemy, zresztą to forum o maluchach przede wszystkim i osobiste sprawy proszę załatwiać na privach. Oczywiście nie chodzi o to, żeby nie pisac o sobie, ale - kurka wodna - nie tak! No ale widzę, że już się godzicie, to się chwali.:happy2:

Sylka, mi się Tobi przekręcił jak miał z miesiąc, ale nieświadomie jak sądzę i też o tym pisałam. A teraz to chyba prędzej zacznie chodzić niż czworaczkować:baffled:;-)

Tobi kwękoli nadal, już nie wiem, może to i zęby, chociaz ich nie widać - chyba że jakieś z tyłu, podobno tak tez się zdarza, a skoro on cały nienormaltywny to może i z zębami ma inaczej niż większość:sorry2:

reklama
Mój Kuba dziś obserwował swoje paluszki u stóp w kąpieli i usiłował je wsadzić sobie do buzi:)Śmiesznie to wyglądało.Tak mi się troszkę wydaje że mój maluszek nie rozwija się zbyt szybko.To znaczy nie że za wolno ale tak akurat.A propo spowiedź za mną uff...Rozgrzeszona i szczęśliwa.A mam pytanko.Wasze maluszki lubią pić zwykłą wodę?Bo mój maluszek i owszem bardzo mu smakuje.

Mój nie lubi wody.Jak mu daje butle to pluje smokiem.Pije tylko soki i herbatkę.Też się cieszę że wszystko wraca do normy i koniec kłótni.
Wszystkie dzieciaczki są boskie.I mamusie też.
A mój rozrabia właśnie w łóżeczku wykąpany i najedzony.Kurcze ostatnio pije mi po 210-220ml mleka za każdym razem.

maleństwo to kamień z serca hihiii;-)
A nasz mały jeszcze rozrabia za pare minut idziemy go kąpać i w końcu spaććć i bedzie ciszaaaa.:-D
Pam u nas to samo.Filip pije soki i herbatki, czasem próbuje mu dać wody i jak się zapomni to wypije:baffled:.Jak chciałam go cały dzień na wodzie przetrzymać(mam na myśli picie oczywiście) to ok. 100 ml wypił a herbatki to przez gorący dzień i 300 wypije!!!!:szok:
Pandi to na pewno ząbki.Myśle ze lada dzień i sie pojawi w końcu:tak:. U nas pierwszy wyszedł w piątek i mały dalej marudzi.Mam nadzeje ze bedzie następny!!!!!

maleństwo, Tobi pije tylko wodę (oprócz piersi), bo herbatki maja cukier i lekarz zabronił, a soczek narazie próbowałam rozcieńczony jabłkowy ale mu nie smakuje. I dobrze.
Anja, u nas w galerii handlowej jest stoisko z zabawkami drewnianymi, super są, ale chyba jeszcze nie dla naszych maluchów.:sorry2:

Anja jeśli dobrze pamiętam to w ikei jest jakis wybór drewnianych zabawek
swoją drogą świetna ta zabawka:tak:

Pandi przypuszczam, ze mój też przez przypadek, przecież jeszcze nic w tej główce nie umyślił hihihi
Pam nie znam się bo my na cycusiu cały czas + zupki, obiadki i deserki ale sztucznego niet, ale chyba to duzo

a oto kilka fotek
dodam tylko, ze ten blondasek to mój Rycerz of course hihihihi
z kolega starszym o półtora miesiąca
jak wesoło na rehabilitacji

Załączniki

• 0000.JPG
    0000.JPG
    415,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 00.JPG
    00.JPG
    613,1 KB · Wyświetleń: 47
  • 000.JPG