pandorax
Styczniowe mamy'08
oj mamuśki, mamuśki!
nie kręcić nam tu żadnej więcej zadymy, ludzie mają poważniejsze problemy, zresztą to forum o maluchach przede wszystkim i osobiste sprawy proszę załatwiać na privach. Oczywiście nie chodzi o to, żeby nie pisac o sobie, ale - kurka wodna - nie tak! No ale widzę, że już się godzicie, to się chwali.
Sylka, mi się Tobi przekręcił jak miał z miesiąc, ale nieświadomie jak sądzę i też o tym pisałam. A teraz to chyba prędzej zacznie chodzić niż czworaczkować
;-)
Tobi kwękoli nadal, już nie wiem, może to i zęby, chociaz ich nie widać - chyba że jakieś z tyłu, podobno tak tez się zdarza, a skoro on cały nienormaltywny to może i z zębami ma inaczej niż większość
nie kręcić nam tu żadnej więcej zadymy, ludzie mają poważniejsze problemy, zresztą to forum o maluchach przede wszystkim i osobiste sprawy proszę załatwiać na privach. Oczywiście nie chodzi o to, żeby nie pisac o sobie, ale - kurka wodna - nie tak! No ale widzę, że już się godzicie, to się chwali.

Sylka, mi się Tobi przekręcił jak miał z miesiąc, ale nieświadomie jak sądzę i też o tym pisałam. A teraz to chyba prędzej zacznie chodzić niż czworaczkować
;-)Tobi kwękoli nadal, już nie wiem, może to i zęby, chociaz ich nie widać - chyba że jakieś z tyłu, podobno tak tez się zdarza, a skoro on cały nienormaltywny to może i z zębami ma inaczej niż większość

. U nas pierwszy wyszedł w piątek i mały dalej marudzi.Mam nadzeje ze bedzie następny!!!!!