Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja dostałam wczorajJa wam mowie to pełnia i połowa z nas pewnie zaraz dostanie @ albo juz ma hahaha.

Dziękujemy za rady i za życzenia![]()
Ja postanowiłam spróbować podać maliznie pomidora.Oczywiście(jak to ja....)musiałam się najpierw spytać pediatry.ale już jej wprowadziłam większość tych oklepanych warzywek i normalnie się zatrzymałam-nie wiedziałam co dalej!No to się zapytałam czy pomidorka też mogę....No i dr powiedziała,że jak dotąd nic jej nie szkodziło to możemy już spróbować.Cieszę się bo to już prawie dorosły posiłek!Normalnie zupa-krem z pomidorów.Nawet brzmi już tak smacznie....![]()

, ale musimy zmieniać mleko stopniowo. W końcu normalne mleko dostanie

ja dziśJa dostałam wczoraj![]()

, jeszcze muszę przytyć jakieś 8 kg
.
. Terz inne jogurty mamy. A o tych nestle czytałam w "Twoim dziecku", zachwalali.
aż obiawy miną.
.
, czasami wyprostuje nóżki i robi koci grzbiet jak by wsać chciała, ale do tego daleko jej jeszcze.Basią nie jestem, ale ja daje raz na noc. Fajnie, że Wikuś dał sobie pobrać krewbasiu kupilam te granulki CHAMOMILLA :-) i mowisz ze to sie daje 5 dziennie tak ??? bo mi je pani w aptece sprowadzila i nie ma na nich sposobu dawkowania. zamowilam 2 opakowania zeby byly na wszelki wypadek.
pobieranie krwi ok, maly dal sobie pobrac bez problemu i yl dzielnym chlopczykiem w piatek wyniki i odrazu do lekarza.
jak poloze malego to poczytam was i moze wkleje kilka zdjec wiktorka.
. Celinka zabierała rączke, ale jakoś się dało, odrazu poprosiłam o pobranie większej ilości i zrobienie morfologii, musiałam zapłacić, ale jedno kłucie było. Pobierali krew małej na przeciw ciała, chciałam wiedzieć czy ma alergie czy nie i nie ma