monika373
mama 2+2
moje dane zna tylko Bartek i Zuzia,to był ktoś obcy ale wisi mi to jużTo musiał być ktoś kto zna hasło i twój nik bo innaczej to niemoże sie za ciebie podpisywać ani zmieniać twoje dane.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje dane zna tylko Bartek i Zuzia,to był ktoś obcy ale wisi mi to jużTo musiał być ktoś kto zna hasło i twój nik bo innaczej to niemoże sie za ciebie podpisywać ani zmieniać twoje dane.
Czytam to co ty napisałas i sie zastanowiłam MASZ RACJE,NIECH WĄTEK BEDZIE TAKI SAM JAK BYŁ.Zostawmy ją w spokoju nie nam ją oceniać i potępiać.czytalam jej blog, ladnie pisze ma schzofrenie pewnie, sie leczy ale nie jest niebezpiczna stworzyla swoj maly, piekny swiat a tam czula sie kochana i bezpieczna, lepsze to niz dragi i alkohol.
zycie musialo ja bardzo skrzywdzic, moze stracila dziecko i nie poradzila sobie z tym, ja bym tez sobie nie poradzila, nie dajmy sie zwariowac,ze to psychopatka.
wykazmy tolerancje i badzmy madrzejsze od tych co chca ja pograzyc, ludzie gorzej sie krzywdza nawzajem, tylko padlysmy ofiara pieknej bajki a nie agresywnego psychopaty.
peace!
nie popadajcie w psychoze.
karmię piersią ale m-c temu musiałam pilnie wyjść, nie miałam odciągniętego mleka, więc moja mama zrobiła Majce Nan2 jak nadeszła pora karmienia. Za ok2tyg mam w rodzinie ślub i Maja znów zostanie pod opieką mojej mamy i nie wiem czy to mleko (raz otwarte) jeszcze bedzie nadawało sie do spożycia
mam problem z odciąganiem pokarmu, nie wiem dlaczego. Jak karmię małą, to mleko leci mi z obydwu piersi, a jak chcę odciągnąć to uzbieram maksymalnie 10ml!wow! zazdroszczę! moja córcia zje maksymalnie 5łyżeczek i więcej nie chceNie wiem czy uwierzycie ale mój Oli zjadł cały słoik zupki 200ml!