reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

kurcze Olis jest niesamowity.
Martynka cudenko,
Agnie mialam pisac co sie z Toba dzieje bo nam zniklas a tu prosze chyba Cie myslami przywolalam,
Kami ja tez przed ciaza wazylam 60 kilo a chcialabym 55 ale musze sie pochwalic ze jak ma przerwe w tabsach anty to spadla waga o kilo wiec chyba przez tabletki schudnac nie moge:baffled:
Aga czad wesole w miasteczku ,kiedys bylam w chorzowie i bylo zaj.......

reklama
ja wiem gdzie mieszka Sylka ale nie powiem bo mnie bedzie pozniej scigac hihih. Kiedys jej cos przesylalam stad wiem:-p
Chyba macie racje- wydaje mi sie ze to uczulenie na slonce. Teraz lezy w domku i troche zeszlo. Tak jak dzis to ja jeszcze nie obsypalo a ma to juz od 3 tyg. Dzis bylam non stop na powietrzu przez 4 godziny i taki efekt. Jutro do pediatry na szczepienia wiec od razu jej to pokaze ( o ile nie zniknie)
Dzieki za rady i sorki ze samolubnie tylko o sobie piszemy- ale sie przerazilam bo fatalnie to wygloada. Jeszcze tego nam do koszyczka zmartwien potrzeba!:-(

Pumi nawet jak zniknie to o tym powiedz, ja miałam np uczulenie co mi sie tylko w nocy pokazywała i okazało sie, z to jakas pokrzywka cos tam ble ble ble. Spac nie mogła, swedziało i takie wielkie opuchniete czerwone plamy miałam i tylko w nocy. Dostałam zyrtek w kropelkach i kazała mi łykac + packe na swedzenie. Takze bedzie czy nie to powiedz.

powiem powiem na 1000%.Juz kiedys mialam appoitment z tego powodu robic u lekarza ale jakos sie to zzmniejszylo a dzis to juz przegiecie. Zmaltretowana twarzyczka. Teraz sie w domku nieco zmniejszylo na szczescie. A dla wtajemniczonych na wz fota nowego sprzetu Mimisiowego

ale cudne balerinki. Mili zachecilas mnie do wycieczki do H&M. Po niedzieli pojde poki rehabilitanci nie przychodza pielgrzymkami do nas bo wtedy sie nigdzie z domq nie rusze

mili, cudne balerinki!!
pumi, to na pewno od słońca, pokaż pediatrze i zdaj relację co polecila!

ja dziś też spotykam się z przyjaciółkami w centrum handlowym i muszę poszukać jakichś bluzeczek z długim rękawkiem dla M, te które nosiła wiosną robią się już za małe, trzeba odkupić dziecko na jesień i zimę! jak ja uwielbiam zakupy!!

reklama
Witamy z rana spokojnie noc mineła,dziuba ja też uwielbiam zakupy.Melka zrobiła strasznie żadką kupke zobacze ile jeszcze w ciągu dnia zrobi ,bo coś mi sieto niepodoba.Chyba czas lekarza odwiedzić.

Do góry