reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wiktor tez caly czas ze mna ale on jest bardzo kontoktowym dzieckiem i nie ma problemu z zostawaniem czy z moimi siostrami czy z moja mamą, zostawiam go z tymi ktorzy potrafią się nim zając... a nie wszystcy to potrafia. siostry chodza z nim na spacerki a mama zostaje z nim jak musze do lekarza czy cos.

Moja niunia żadko zostaje z kims raczej wszedzie jezdzi z nam,ale ja trzeba to niema problemu.Zaczyna kropić a wczoraj słonko swieciło.Zaraz za pomidorówke sie biore i jak mąż z pracy wróci to do mamusi,Jutro do Lichenia mamy zamiar jechać ale jak bedzie padać to nici z wyjazdu.Moja Amelka sama nieraz sie podniesie a nieraz nie.

:-D widze że nie tylko ja lubie kupować ciuszki :-) moja wiki ma ich tyle że niektórych nawet nie założy ani razu- ale jak tu się oprzeć takim małym ślicznym ciuszkom:-) my już robimy zapasy i mamy je na dwa lata hi hi..

a! czy wasze maluchy też tak mało śpią???
moja wiki śpi w poludnie ok 2godzinki i o 16stej ma drzemke na pół godziny albo nawet niekiedy nie śpi, kąpiemy ją po 20stej, do 22giej już śpi i wstajemy razem z mężem do pracy tak o 7 lub 7,30

juz pisze mój Kacperek wyjątkowo mało śpi:tak::tak::tak:
normalnie noc to od 21 do 9 rano z co 3godzinnymi przerwami na karminie

a w ciągu dnia o 12 pół godziny to max- to tez nie pewniak
chociaż teraz spi:tak::-):-):-), potem o 15 ale też nie zawsze bo potrafi wytrzymać do 21
albo na 10 minut około 18 lub 17 ale to też nie zawsze
i co?
nie mam czasu tak dużo siedziec na bb

reklama
Ja też z Kubą siedzę w domu z tym śpi sam w swoim łóżeczku nie przyzwyczajałam go do naszego łóżka.Ale zauważyłam że ja mu się nudzę czasami i jak marudzi to szybciej uspokoi go tata albo babcia.

Do góry