reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
mili paznokcie fajniusie - mimo ze nie wyrazne troche... czekamy na buciki.

wiktor dzisiaj przechodzi samego siebie ida 2 zeby na raz na dle i na gorze :-( masakra placze z byle powodu ma 37 tem dostal czopka i poszedl spac wczesnie bo nie dozniesienia byl ale i tak sie wierci przez sen i steka.

kupilam malemu dzisiaj komplet szczoteczek 1- dla dzieci ktore nie maja ząbkow
2- dla dzieci z malymi zabkami
3- juz normalna z wlosiem
super :-) rozmawiałam ostatnio ze swoim dentystą o tym jak dbac o jamę ustna maluszków, to powiedział, ze najwazniejszą sprawą jest wyrobienie nawyku mycia zębów-nie od czasu do czasu jak dziecko ma dobry humor, ale codziennie-to ma być nawyk:tak:mówił tez, że dziadków, którzy rozpieszczaja maluchów słodyczami trzymać jak najdalej od dziecka:-D

heja i jeja nie wiem od czego zaczal .....dla Mimisi i Kubuniunia wszytskiego co naj naj Szkrabeczki Kochane:-)
Mili pazurki super jestem strasznie ciekawa bucikow!:-p
Girly super ze jestes :rofl2:
witam dwie nowe mamcie:-)
yyyy Kubus spi ladnie od 20-21 do 5-6 rano czasem nawet do 7 z przerwami na piciu w nocy;-)
gratuluje pierwszych jak tez kolejnych zabkuni!!!!u nas cisza.....:sorry2::dry:
tego smoka siateczkowanego kupie Bubusiowi na pol roczQ:rofl2:wydaje mi sie ze to swietna rzecz!:tak:
Dzidzia widze ze mamy ten sam zywiol z mlodosci :-Dnapisz koniecznie jak bylo bo umieram z ciekawosci ale bym sobie pograla....;-)
Pumi szalona Ty szalona ale butki slicznosci:tak:
Albinka fotencje Dawisia super slicznie siedzi :tak:

Kubus mial winik 4.44 wiec mi ulzylo i podalam mu 2 dni temu pierwszy rak kuraka:-)zobaczymy co i jak i dalej zaczniemy wprowadzac nowe smakolyki;-)
musze sie pochwalic ze malo z gacie nie wyskocze -zalicze morze w tym roku!!!!!4 wrzesnia jedziemy do kolobrzegu na 4 dni:-)

reklama
Do góry