reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dla cudownej, słodkiej, ślicznej, landryneczki truskaweczki Dusi Nadusi mnostwo całusów i pysznosci od cioci Albiny i Dawisia.

reklama
Czesc dziewczynki bardzo dawno mnie nie bylo obejrzalam wasze dzieciaczk wszyskie sa sliczne i slodziutkie bede sie starala nadrabiac zaleglosci

ooooooooooooooooooo
o nie wierzę
wraca stara gwardia:-D:-D:-D:-D,
oj jak dobrze:tak::tak::tak::tak:
witaj Donia
czemu tak długo cię nie było, opowiadaj i pisz o maleństwie koniecznie fotki, bo my na tym, punkcie to jesteśmy zboczone ;-)hihihi

oj sorki :sorry2:pisze za siebie bo mnie zlinczują :-D:-D:-D:-D:-D:crazy:

wszystkeigo najlepszego dla wczorajszych solenizantów: Julka, Maksika i Celinki
oraz dzisiejszej pieknookiej Nadusi. :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Dużo zdrówka małym pieszczoszkom

Ostatnia edycja:
martwię się :-:)-:)-:)-:)-(
Kacperek od kilku dni ma lekki stan podgorączkowy
Jutro idę do pediatry
nie kaszle, nie kicha, nie mam kataru i nic z oczywistych objawów, ale temperaturke ma od 37,1 do nawet 38, 2 mierzone termometrem do czoła a jak badałam w dupci to po odjęciu 0,5 stopnia wyszło mi 37, 2 i 37, 8
ale nie cały czas . tak skokowo:baffled:
np dzisiaj w nocy karmiłam go i był zimny a po chwili rozpalony i czerwone policzki:-:)-:)-:)-(

ło rany Donia, gdzies sie podziewałas. Pisz co u Ciebie dawaj zdjecia dzieciaczków.

Ja sie przyłacze do życzeń od Sylwi i składam, je równiesz naszym wczorajszym Jubilatom.

sylka a moze od zabkowania??? ale lepiej isc do lekarza postaram sie nadrobic wszyskie zaleglosci wieczorkiem zasiade i powklejam fotki chociaz zapomnialam jak to sie robi caluje was wszyskie terazkarmie babelka mojego

qrcze może macie racje trochę schizuję:tak::crazy: ale widzę, ze jest cos nie tak taki markotny momentami i sobie mruczy a on mruczy jak mu jest źle, bo normlanie to taki śmiejoszek uchachany cały dzien:tak::tak::tak:

może to rzeczywiście ząbki bo już w osatniej fazie tak mysle:baffled::confused:
tylko, ze przy dolnych jedynkach tak nie miał
ale podobno te górne bardziej bolą

reklama
Do góry