reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja normalnie padnięta jestem.Ale myślę że że noc będzie spokojna.Kuba co prawda znów strasznie się ślinić zaczął i wszystko pcha do buzi.Czyżby kolejne perełki niedługo miały się pokazać?Ja mam fajny leciutki wózek na 3 kółkach bardzo zwrotny i dość zgrabny.Tak zwany wielofunkcyjny,ale w spacerówce na najniższym poziomie już chyba od maja jeżdżę.Życzę wszystkim maluszkom i ich mamom spokojnie przespanej nocki.Dobranoc.

Wszystkiego najlepszego dla Bubunia od cioci Mili i Natalki;-)
dziekuje za mile kometarze;-)
ja jestem dzis padnieta bylam sprzatac na mieszkaniu kuchnie i lazienke, w kuchni juz mebelki wisza , w 1 pokoju juz panele sa zostal jeszcze jeden i wtedy znow sprzatanie i wnoszenie mebli i juz bedziemy sie przeprowadzac czyli gdzies za tydzien,huuuuuura

jeszcze oczywiście Bubusiowi dużo buziaków od rówieśnika Tobiasza z mamą - bo my też dziś 7 miesięcy kończymy:-D:-D

a co do wprowadzania nowości - prędzej dałabym ogórki kiszone, bo to jednak naturalny proces tworzenia - niż parówkę:rofl2:

Dziewczyny miało być PRZYJECHAŁA TESCIOWA z MEŻA BRATA DZIECMI A NIE MEŻA DZIECMI ZJEDŁAM BRATA .Przrpraszam za nieporozumienie.Ja wstałam a moje niunie spią ale mam roboty ied w półkach poukładać i potem mycie okien

ja na nogach o 5:30 maly zjadl a ja szykuje nas do wyjscia bo ide dzisiaij do dentysty a potem do rodzicow i zostajemy na noc u nich, wiec musze wszystko zabrac ze soba.

noc fatalna :-( jestem niewyspana i zmeczona a gdzie tam wieczor ??? czemu te zeby tak dlugo ida kurcze !!!!!

reklama
a mojej sie dzis pomieszało i wstała o 5 :wściekła/y:
nutka, co robisz o 5.30 na bb? chyba nie wmówisz mi że okna myjesz o tej godzinie??
pandi, ja polecam oczywiście Pliko, ale drogi jest, moja kuzynka kupiła Graco Mosaic i sprawdza się rewelacyjnie, albo popatrz w kolekcji Coneco, jak dla mnie dobra firma :-D
Paulinek, dobrze że Thomaskowi juz lepiej, dzielny facet!!
Anja, rzeczywiście małej zmienił się kolorek włosów, ale cóż, ja w dowodzie osobistym też jestem blondynką wiec farbowanie włosów ma po mamie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry