Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O sledziki!!!!!! Wlasnie ostatnio o nich myslalam. Moja tesciowa robi przepyszne i nawet ostatnio pomyslalam ze ja poprosze ale teraz kiedy dalyscie dziewczynki przepis to sobie sama zrobie. mniam mniam:-)
u mnie znowu upal.... a musze wyjsc na pole z 5latkiem... danielowi ze wszystkimi przemysleniamy dlugo schodzi... wiem, ze to przez tamta bo cos znowu kombinuje,a On nie chce mnie martwic... nie ukrywam, ze czasami mam tego dosc, bo przeciez wiedzial co robi, zdecydowal si swiadomie na rodzine ze mna... tylko o to mam do Niego zal, ze nie potrafi do tego dorosnac..... ale i tak bedzie dobrze.. wiec sie nie martwie....
Znowu produkcja epopeja, za duzo papieru marnujecie na te babskie bazgraniny hehe
Ja mialam taki mily wieczorek, poszlismy posluchac Jazzu w fajnej knajpie w Sopocie, full turystow bo pogoda fajna, wieczorem znowu "usypianie"hehe dzidzia przez te kolysanie zasnela, potem Luki cos tam nadsluchiwal ale ja juz odpadlam;-)
Znowu mi sie krokodyle snily najgorsze,ze sie skubane rozmnozyly w naszym mieszkaniu i bylo ich miliony takich malych zielonych krokodylkow, przez okno je wypiepszalam bo co mialam zrobic z taka iloscia krokodyli w chacie, lezaly na lozku, w wannie, pelzaly po kuchni.heheale jazda
ale macie fajnie w tym Sopocie eh..
ciekawy sen anja , ale co znaczą te krokodyle, bo rozmnażania chyba nie muszę tłumaczyć :-):-)hihih
mnie sie dzisiaj śniło , ze pojechaliśmy do Londynu na sztuczny stok narciarski.:-):-) ja miałam narty a mój maż musiał wypożyczyć, ale ja nie mogłam nawet raz zjechać, bo mi się narty wypinały.
eh.. jak chciałabym już sobie poszusować.
Mi sie krokodusie bardzo czesto snia, ale to juz bylo przegiecie ilosciowe gadow w mojej chacie, lubie zwierzeta ale c'mon nie 2 metrowe krokasie w moim wyrku i wannie, wypiepszylam czesc potomstwa przez okno a dziadostwo sie mnozylo i mnozylo..pelzalo mi wszedzi i gryzlo w piety..
ja sie chyba powinnam leczyc!
Myszorka tesciowa do piwnicy i zabetonowac na czas dluzej nieokreslony, taki maly karny jeżyk
Pumi wreszcie brzuszek ciazowy, fajny poduszkowy;-)
Witam nowa mame ktora pewnie mysli, ze oszalalam