Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Rozumiem....lubi wiedziec co sie dzieje
U nas rzadko jest wlaczony TV wiec nie ma jakiegos strasznego zagrozenia.Nie mamy kablowki nawet bo nam niepotrzebna....Etap bajek kazdy przejsc musi-to nieuniknione ;-) Ale mysle,ze bez szalenstw...I to samo z kompem.
A tak naprawde-wszystko w swoim czasie i z umiarem....;-)u mnie córeczka uwielbia kolor czerwony, jak leci reklama prowidenta to uśmiecha się od ucha do ucha:-)
tak samo lubi butelke od coca-coli - mam nadzieje że nie bedzie chciała jej w przyszłości pić![]()
Oliś też lubi telewizor......................czytałam na ten temat artykuł i tam jest napisane ,ze dopiero od 2 rokuż ycia można pozwilic......................chodzi o to ,ze za duzo bodzców dzwiękowych i swietlnych jest dla takiego maluszka
A ze w dzien nie wlaczam telwizora-albo naprawde rzadko-wieczorem to spi zazwyczaj a jak nie to jak popatrzy te 5 minut to nie umrze od tego.........a on to popatrzy i szybko mu brzydnie, bo moje e dziecko nie usiedzi za dlugo w jednym miejscu spokojnie