reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Na wyjazd do Polski "zalatwilismy" dowod osobisty malemu. Bylam rozczarowana - kawalek papierka wydrukowany z kompa z dokejonym zdjeciem, ktorez tez z kompa wydrukowalam. Na granicy z niemcami nie ma juz celnikow. W zeszlym roku bylam w pradze, a na przejsciu sprawdzali paszportyty ew dowody. Teraz nie wiem jak to jest.
Dzięki!!!
Gdzie można się dowiedzieć, może wiesz?

Nie umiem ci nic wiecej doradzic. o ile nie ma kontroli celnej w czechach o tyle nie potrzebujesz nic dla Celinki. jedynie w razie wypadku (odpukac) lub zatrzymania przez policje. Moze inne dziewczyny beda wiedzialy cos wiecej.

Witam moje niunki spią ,jagna mój mąż mówi że w Czechy niemają granicy,wiec niepotrzebny ani dowód ani paszport.Wcale niema celników.Wiec i Ciebie niebedzie przez sobote i niedziele.Za nam spokojny dzień Amela slini sie niemiłosiernie,kupke robi wmiare.

Witam moje niunki spią ,jagna mój mąż mówi że w Czechy niemają granicy,wiec niepotrzebny ani dowód ani paszport.Wcale niema celników.Wiec i Ciebie niebedzie przez sobote i niedziele.Za nam spokojny dzień Amela slini sie niemiłosiernie,kupke robi wmiare.
My tylko na jednio dniową wycieczke, mam 100 km do Czech:-D, a nigdy nie byłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry