reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Helena- Ty nie rycz. Nie wolno!!!!Dzidzia to czuje!!!! Masz racje, że poszlas na zakupy.. Jak najwiecej prezencików jak ma sie doła... I nie wyj!!!Pomysl o dzieciaczkach, o tym jak bardzo Ty je kochasz i one Ciebie kochają.
a wieczorem obejrzyj soebie komedię!!!Koniecznie!!!

reklama
ja tam myślę żę "wszystko" wolno, ale w jakichś mądrych ilościach...:-) Dzidzia się od nas uczy wszystkiego, także trzeba troche poryczeć, zresztą z tą burzą hormonów, to się nawet nie da, nie ryczeć tylko wciąż się śmiać, a jeszcze ta aura za oknem...eh....

witam nowa mamusie Motylka- w przelozeniu na polszczyzne!
uwielbiam wstac rano i zanim cokolowek zrobie siadam przed kompem i czytam lekture jaka wyprodukujecie!
Anja- ty zboczencu- rozmnazanie, i to u krokodyli hihihi- lukiego masz za malo ze na hurt idziesz hihih. Zartuje- krokodyle( sprawdzilam w senniku)- otaczaja cie zli ludzie- czyli pewnie masz gorno "zaufanych i zyczliwych przyjaciol"
mi sie snilo ze moj kot mial pchly i iskalam go caly sen- co oznacza ze uporzadkuje swoje sprawy.
u nas dzis znowu upaly. czekam na kolezanke bo sie zaprosila na kawe rano.
dzieki ze mnie pocieszacie z tym miom brzuniem bo jakos tak ostatnio go nie widze i lapie dola. ale jak jest to znaczy ze ok!
ja wczoraj mialam taki cudoffny humorek i maz mi co chwile powtrarzal zebym zawsze taka byla to mnie bedzie na rekach nosil (tylko jak urodze bo na razie za ciezka jestem hihi). a ja mam taki boski nastroj bo od niedzieli mam luz luz luz....

Pewnie, że wolno...Tym bardziej,że w ciąży jestesmy- i wszystko nam wolno :-D
Ale trzeba pocieszac w smutkach....
No jak pomysle o tych krokodylach to geba sama mi sie śmieje-hahahha
Ale jazda!!!!

Pumi- mnie tez cycki swedza jak cholera.....a juz myslałam, że to tylko ja jestem nienormalna...
No i czesto swedzi mnie krocze!!!
i ztym jest gorzej, bo jak tu sie podrapac...
Ale słyszałam,że wlasnie sie rozciaga...Ciekawe...jak mi na razie nie ma co...Chociaz cycki to troche urosly- jeden pozytek z tego swedzenia

witam nowa mamusie w naszym gronie!!!
Pumi widac Ci tez brzuszek na kazdym zdjeciu wiec nie schizuj , bo jest i to widoczny!!!!
ja wlasnie ide sie kapac.... aOla zgdzams ie zToba najlepiej wszystko rozpinane, bo czasem ciezko dzidzie ubrac... Helena oj te grzebyki i szczoteczki sa takie slodkie.... nie wolno Ci plakusiac, jestes super wiec glowa do groy!!!
mnie dzis brzuszke kluje, ale wyzej po lewej stronie jakby zoladek czy trzustka?! nie wiem co,a el wiem, ze nie przyjemne i czasai promieniuje....
uciekam bede pozniej....

reklama
mnie tez czasem cycusie swedza..... a na poczatku sutki- a tedy dostawalam ku...cy... a co do swedzenia krocza to nie wiem jakie masz to swdzenie( ale to fajnie brzmi) ale kobiety w ciazy bardzo ale to bardzo czesto maja jakies zakazenia, jakies zapalenia i wtedy trzeba wziasc antybiotyk wiec jesli masz to czesto i jest to b ucieazliwe to idz do lekarza, moja kolezanak tak miala i musiala wpiepszac przez prawie 3 tyg jakis antybiotyk i rozne cuda... lepiej chuchac na zimne!!1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry