pumi
Styczniowe mamy'08
Własnie jak to jest, że zarabiamy mniej a za wszytsko musimy płacić więcejMiałam kiedyś klientkę ze Stanów...i ona powiedziała, że ją nie byłoby stać na życie w Polsce na takim poziomie na jakim zyje w Stanach za jej wypłatę - rewelacja
Zresztą mój mąż pracując na kontrktach w Niemczech stwierdził, że za te pieniądze co tam zarabia móglibyśmy żyć o wiele lepiej, niż za te same w Polsce - absurd
![]()
100% prawda. Tu na wszystko nas stac a w Polsce za ta sama kase pewnie na niewiele

Mili- super ze juz jedna noga jestes na swoim. Nie zapomnij zamurowac babce drzwi na swiat na odchodne zeby wiecej nie opuscila swojego mieszkania
Miałam kiedyś klientkę ze Stanów...i ona powiedziała, że ją nie byłoby stać na życie w Polsce na takim poziomie na jakim zyje w Stanach za jej wypłatę - rewelacja
Zresztą mój mąż pracując na kontrktach w Niemczech stwierdził, że za te pieniądze co tam zarabia móglibyśmy żyć o wiele lepiej, niż za te same w Polsce - absurd 

Ja chcę zachować dobre zdrowie psychiczne dlatego marze o powrocie do pracy...no i ostatni rok studiów mi został, tez muszę skończyć. Ciężka sprawa....:-(