reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzieki dziewczyny :-) Asia te krokodyle mnie roz....ly dzieci przyszly sie pytac z czego sie smieje :-D A z ta burza hormonow tez racja jak powiedzialam mamie ze jestem w ciazy to stwierdzila ze znowu nie bedzie mozna ze mna wytrzymac.wiem ze w ciazy jestem wredna jak wsciekly pies:no::wściekła/y::angry: okres tez tak ciezko przechodze.Dzisiaj wyzwalam pania hrabine sklepowa bo sie glupio usmiechala jak pomylilam nazwe wedliny Zadna szczeniara nie bedzie mi podskakiwac :wściekła/y: a w nocy moj sasiad naprawial ciagnik od 22-02 w nocy wiec jak ja nie spalam to On juz tez nie spal do rana puszczalam mu gluchacze.Wiem to nie ladnie ale prosilismy go tyle razy zeby po 22 nie chalasowal w koncu moje dzieci terz chca spac A on dom ma 2km od gospodarstwa i jego zonka ma spokoj

reklama
witam kolejną styczniówke :-)
Pumi dokładnie :-) ja jak mam "swędzenia" ;-) to wiem, że mi brzuch na dniach wywali. Zobaczysz, że i u Ciebie tak będzie, na cyckach :-( to juz dawno mnie swędziało , a szkoda może by jeszcze urosły;-) hihihi

Justice skoro twierdzisz ze mnie wywali to sie bardzo ciesze
xx_brawa.gif
!!!!
cycki mi urosly na poczatku ciazy- wtedy tez swedzialy a potem ze 2, 3 miesiace cisza i teraz chyba beda znowu puchnac hihihi. ale bede miala cyce- jak dojna krowa!!!!!!!!
dzwonilam do kolezanki co z tak kaffa
xx_kawusia.gif
??? ale mowi ze dopiero jej synek wstal wiec beda za godzine. czyli nie schodze z kompa przez 60 minut.
w niedziele najprawdopodobniej jade do duzego sklepu wozkowego bo chce znalesc ten moj za gotowke a nie przez neta za karte kredytowa. jak go tam znajde ( ale szanse sa marne bo jest niespotykany i nigdzie go nie ma) to wroce do domku z pojazdem dla mojej kruszyny
xx_brawa_01.gif

jezeli swedzenie cycow oznacza ze urosna to dla mnie przestana produkowac biustonosze teraz miseczka F :szok: a co dalej po porodzie bede wygladac jak afrykanka z cycami do pasa :baffled: dzidzia spytaj lekarza o ten brzuch ale ja mysle ze to dziecko zaczyna uciskac narzady wew.poczekaj 1-2 mies. jak malenstwo cie kopnie w zeladek albo w pechez:eek: i ne zdazysz do lazienki To jest jazda :sick:

Helena- no z tym ciagnikiem to juz przegiecie pały!!! Przepraszam- ale troche sie pośmiałam...:-)
Pumi- to ty juz niedługo cała wyprawke skompletujesz....
A krocze to czasem mnie swedzi... nie wiem czemu...może niedokładnie się golę!!!:-D

Pumi mnie własciwie tez na początku rosły, a teraz cisza - fajnie jest mieć cyce jak donice :-D przynajmniej większośc facetów patrzy sie na nie a nie na brzuch :-D. Czasami oczywiście mnie to denerwuje...zwlaszcza jak to jakieś chamki nie umiejące się zachować, ale ogólnie ok :-)
Ja mam zamiar dzisiaj men'sza wyciągnąc na zakupki - zobaczy ile słodkości jest w takich sklepach dla Dziubatków :-) pozwolę mu nawet coś wybrać :-) hihihi
Asia dobre wytłumaczenie :-) przepraszam, ale oplułam monitor ze smiechu
Helena Ty to dopiero masz czym oddychać, no i małzonek pewnie zadowolony :-)

Edit: Przepraszam dziewczynki, ale ostatnimi czasy robie się bardzo zbereźna. Jeśli kogoś zniesmaczyłam to przepraszam :-)

ja tez bym chciala nowy wozek ale ten stary jest jeszcze dobry moglam go pozyczyc mojej super kolezance by go sprzedala i bylby spokoj Ale to wozek od tesciowej wiec trzeba traktowac go jak relikwie

Ale jesteście okopne, koleżanka sprzedała go w dobrej wierze ;-) - myslała, że Helena zamknęła juz warsztat z mężem i nie będą miec więcej Dzieciaczków. Nie no zartuje oczywiście, ale Hela dobry pomysł z tym wózkiem, tylko za późno się obudziłas;-)

reklama
Laski ja letym....Spadam na wieś na cały weekend. Moze jutro sie zaloguje ale zycze Wam milego weekendu, mało stresów, dużo kopnięc w brzuszki od Waszych dzieciaczków... Trzymajcie sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry