reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
brzezno to fajnie i blisko do morza szkoda tylko,ze nie ma u nas ladnej pogody przez caly rok by spacerowac:sorry2:ale dobre i to co jest, mysmy dzis caly dzien w jelitkowie spedzilysmy, ogladalam te apartmenty NEPTUNPARK, piekne te mieszkania, ehhh marzenie 25.000 za m2:crazy:
Moja wykapana, miala piach we wszystkich faldkach, najedzona i KIMA, Luki poszedl po pifko:tak:CISZAAAA jak dobrze:dry: jutro ma padac i burzyc wiec pewnie lkalny park nam zstanie na spacerek

reklama
Anula a wiesz co tak bym wytarmosila Dusienke :-)tak z milosci:-pmoj juz spi ide jesc bo padam kto sie przylacza chetnie zrobie cos dobrego na tyle co potrafie:-Dbo co do niektorym do piet nie siegam na forum:zawstydzona/y:

Hej.....ale sie narobiłam 10kg ogórkow..........zapsay an zimę są..jeszcze papryka
Teraz relaksuję sie przy piwku
Dziuba ja to będę się powtarzać......hihi może to skoki rozwojowe?A mam znajomych w Gdansk- Brzeźno.......bylam u nich 7 lat temu na wakacjach;-)

reklama
o bosze! a w ktorym momencie ja nazwalam matki pracujace wyrodnymi??? bo sobie nie przypominam. Albi- jak zwykle walnela posta z grubej rury. Mam swoje zdanie na ten temat i chcialam sie wypowiedziec. Poza tym nie wpatruje sie bezsensownie jak ciele w malowane wrota w Dominike tylko spedzam z nia czas pozytecznie. Jak kura domowa absolutnie sie tez nie czuje i w garach nie siedze. Kawy tez z kolezankami nie mam zwyczaju pijac ani chodzic na plotki kosztem mojego dziecka. Zdesperowana siedzeniem w domu nie jestem bo czuje sie szczesliwa budzac sie w poblizu mojej kruszynki ze swiadomoscia, ze nie musze jej zostawiac idac do pracy.I nikt mi nie wmowi ze jakakolwiek niania zajmie sie lepiej dzieckiem niz matka ( chyba ze matka jest zwichrowana:-D). Przynajmniej moja chora Dominika nikt by sie tak nie zajal niz ja!.
Albi - ciesze sie masz ciekawa prace i chwala ci za to, aczkolowiek nie musisz od razu atakowac mnie za to ze ja jestem STAY HOME MOM i wypowiedzialam sie na forum w inny sposob niz tobie pasuje.
I blagam - nie rozpoczynaj ze mna teraz potyczki slownej bo nie to bylo intencja mojego postu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry