reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tam wogole nie smaruje niczym Karol bral wystarczajaco duzo lekarstw jak byl chory i nie funduje mu nowych bez potrzeby przyznam ze wcale nie wiedzialam ze mu wychodza zabki bo nie byl bardziej marudny niz zawsze a jak marudzi to poprostu ma zly dzien i nie szukam pomocy w lekach tylko przytulam i pieszcze :-) tak robie JA i u nas to dziala

reklama
Istnieje coś takiego jak wiedza naukowa i wiedza potoczna - i żadna nie jest lepsza od drugiej. Uzupełniają się.
Salik - nie denerwuj się, ignoruj;-)
Sylka - nie daj się wciągać w dywagacje i tłumaczenia co która ma na myśli. A swoja drogą nie wiedziałam, że takie sztuczne mleko tak szybko się psuje.:szok:
Helena, gratulacje dla malucha z zębiskiem:-D:-D:-D. I pamiętaj - grunt to zdrowy rozsądek.:tak:

Istnieje coś takiego jak wiedza naukowa i wiedza potoczna - i żadna nie jest lepsza od drugiej. Uzupełniają się.
Salik - nie denerwuj się, ignoruj;-)
Sylka - nie daj się wciągać w dywagacje i tłumaczenia co która ma na myśli. A swoja drogą nie wiedziałam, że takie sztuczne mleko tak szybko się psuje.:szok:
Helena, gratulacje dla malucha z zębiskiem:-D:-D:-D. I pamiętaj - grunt to zdrowy rozsądek.:tak:
Mleczko sztuczne psuje się i to szybko. A co gorsza hydrolizaty dla alergików jeszcze szybciej kisną przyczym strasznie śmierdzą i smakują. Kiedys chciałam dać Celince jej mleczko które piła i nie dopiła po 10 min. tylko że postanowiłam je sprawdzić najpierw, odkręciłam butle i omało nie ży..., smakowało też ochydniej niz normalnie.

tak samo mi sie wydawało z Dawciem doniedawna az nagle tak sie rozspiewa i zaczał gadac, jak oszalały.

Będzie mówił po swojemu, a jak się rozgada to będziesz dość mieć , bo naokrągło to samo gadać będzie. Celinka ostatnio krzyczy jak wrona najgłośniej jak potrafi, bębenki po 2 minutach pękają, a potrafi tak 20 minut:baffled:

moja mama zawsze mowila ze dzieci troche gaworza potem na jakis czas milkna i dopiero potem jak zaczna gadac po swojemu to rozkrecaja sie na calego i obserwujac moje dzieci i dzieci mijego rodzenstwa mysle ze cos w tym jest:tak:
byla u brata na slasku na wikend i cale 3 dni strasznie lalo a to pare zdjec P1000326.JPG

P1000328.JPG

P1000332.JPG

reklama
helenko-masz cudne dzieciaczki :-)
jagna-Maja tez nie ma jeszcze ząbków i naprawdę nie mogę sie już ich doczekać :-(
aga-Majka w zeszłym m-cu też miała jakąś zmowę milczenia, ale juz jej przeszło :-) dziś nauczyła się "klukać" języczkiem o podniebienie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry