salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no juz chcialam ci glowe urwac ze w moich rodzinnych stronach bylas i sie nie odezwalas heheh 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no juz chcialam ci glowe urwac ze w moich rodzinnych stronach bylas i sie nie odezwalas heheh 
karol nieraz zostawia cala butelke i po 10 min okropnie smierdzi 

Ja tez daje ale pieskowi, bo aż łyka jak widzi że Celinka je, a tak to mleka nie ruszymyszorka pewnie znowu mamy wszystkie@ przynajmniej ja bede wkrotce miec :-)a u mnie resztki mleka pija kotkikarol nieraz zostawia cala butelke i po 10 min okropnie smierdzi
![]()

Girly gdzie mozna kupic takie kolorowe linery?

Wogóle wchodza moje ulubione kolorki w tym sezonie : ciemna zieleń, granat, musztarda i znowu fiolet... hmmm... a póki co zeszczuplałam tylko 4 kg...a przede mną kolejne 11kg - koszmar
Może jak rusze dupkę do pracy wtedy będzie jak dawniej...No właśnie, bo ja tak też robię, z tym, że woda nie jest z termosu tylko ze świeżo otwartej butelki wody gerbera - jak będzie zimniej to pewnie będę kombinować z termosem. Tylko pytam, bo tu różne mamy mają różne tajne informacje, a ja dobrze wiem, co to jest marketing i że firmy piszą różne rzeczy z dużym zapasem ( np. właśnie czasu zużywania produktów) po to, żeby ludzie więcej zużywali i częściej kupowali ich produktyJa czasami dodaje wode do mleka, ale to zawsze jak gdzieś jade, bo odmieżam mleko do pustej butelki, a wmieście dolewam wode termosu mieszam i dopełniam do oprawidłowej ilości. Jak robi się zawsze te same proporcje to wie się juz ile powinno byc gotowej mieszanki:-)
[/quote]