reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
teraz zjadlam bo on spi ale przewaznie jest ze mna badz gdzies kolo mnie, musze go widziec i czuwac co robi bo w chodziku lazi i wszystko zciaga, na lozku go nie zostawie bo sie boje zeby nie spadl mimo tego ze on nawet nie pelza a na podlodze to on zaraz wrzeszcy to samo w lozeczku za szybko sie nudzi .... i takie to moje jedzenie bez niego ....

teraz zjadlam bo on spi ale przewaznie jest ze mna badz gdzies kolo mnie, musze go widziec i czuwac co robi bo w chodziku lazi i wszystko zciaga, na lozku go nie zostawie bo sie boje zeby nie spadl mimo tego ze on nawet nie pelza a na podlodze to on zaraz wrzeszcy to samo w lozeczku za szybko sie nudzi .... i takie to moje jedzenie bez niego ....
salik, to nie jedz tyle, bo Ci dupa urosnie i nici z suwaczka :-D:-D

Wkoncu normalna atmosfera na forum panuje:-D
ja tez chce taki suwaczek a od jutra znow sie mobilizuje i dietka plus cwiczonka bo ostatnio ciagle zrem:-D:-D:-D
Ide szykowac obiad bo malz przyjdzie to ide zamawiac firany

Ale sie fajnie zrobilo...
U Boryska jeszcze zebow nie stwierdzono ale ma tak twarde dziasla,że przegryzie skorke od chleba. Ostatnio ugryzl kawalek jabluszka jak dalam mu do polizania
Moje dziecko dzis dalo czadu w nocy.. Budzi sie co pol godz. Dalam mu panadol bo myslalam ze to od zebow.. ale nie pomoglo. W koncu wzielam go do siebie do lozka...
Ja mysle ze to moglo byc od tego sosu czosnkowego, ktorego podal mu wczoraj moj tesc!!!SZOK
Mili- bardzo ladne mieszkanko :)

Asia czosnek surowy cieżkostrawny..............mozana podac dziecim ale w zupce gotowany i to ząbek mały

A ja idę na spacer , bo ladna pogoda sie zrobila.........no i nie chcę zeby dupa wielka mi urosła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga i Asia dzieki za mily komentarz;-)
KU......A zaraz szalu dostane z tym babsztylem, im blizej do wyprowadzki tym jest gorsza chyba chce mnie na dowidzenia wykonczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosi ja caly czas i jak mowie zeby nie nosila to nie rozumie i natalia tak sie przyzwyczaila caly weekend na rekach ze jak jest babka i ja i chce wziac natalie to nie chce isc do mnie i ryczy, KUZWA jestem wsciekla wlasne dziecko nie chce do mnie, ryczec misie chce, jak ja wytrzymam te pare dni:wściekła/y:

reklama
Do góry