reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

asiu testu ??? jesli mowisz o tym o czym mysle to nic nie boj ja robilam jakis miesiac temmu i luz, dziuba robila chyba razy juz i mili tez juz kiedy tam robila wiec nic nie boj tylko zrob ...

a z paluchami nie ma tak zle tzn z paluchem ... :-D

reklama
Boże jaka jestem wykończona, malujemy nowe mieszkanko, kacper nie daje nic zrobić, dzisiaj bardzo mało spał, duzo ryczał ale niestey ja sprzatałam i malowałam, juz sie nauczył ze jestem na każde jego krzyknięcie, ale nie dziś ani jutro;/ niestety...
A u nas ani jednego zęba, dostaje szaleju, kacperek tez, używamy dentinox ale czy ja wiem czy to pomaga? wątpie! musze kupić to co esti proponuje i poleca!
A teraz pije piwko i czekam na męża:)
Kacperek siedzi, mam wrażenie ze toeszke słabo sie rozwija, mało gaworzy, załamka, kazde dziecko jest inne...

my uzywamy zelu Baby orajel i pomaga ale tylko na 10 minut . innych zeli nieprobowalam. kamil ma juz trzy zabki. czwarty mu idzie i chyba przy tym najbardziej cierpi..

Co się dzieje z Pumi????:-(
Joaaa nic się nie martw, każde dziecko rozwija się inaczej. Na niego też przyjdzie pora a jeśli nie daje ci to spokoju to idx do lekarza z nim, rozwiej twoje wątpliwości...
Albi ale super wygladasz....Dawidek zresztą też. Ja to sie zastanawiam co ty chcesz od swojego tyłka ze się tak katujesz??Masz odlotowa fryzurke:tak::tak:.
Anja a moja figura i waga pozostawia dużo do życzenia. Chyba 5 lat temu schudłam jakieś 10 kg to teraz mam nadzije chociaż z 5 zrzucić!!!!
Esti a Oliś jak zwykle cudny...A nózie to ma odpowiednie do swojej figury:-) Jak mamusia i pewnie tatuś....
A wiecie co z Sylką??

Gratulacje dla Dawisia i Kamilka kolejnych zabkow
Helenka nie martw sie pomalu a skonczycie domek nam tez na wszystko kasy nie starczylo ale pomalutku sie urzadzimy ale najbardziej ciesze sie ze bede na swoim wiec Wam tez sie uda;-)
Asia a ty sie nie zamartwiaj tylko rob test, szkoda nerwow a tak poza tym to ja mam co miesiac urojona ciaze ale tym razem jakos dziwnie bo biore tabsy a tu mialam kilka dni plamien i wczoraj strasznie mnie brzuch bolal nie wiem o co chodzi i nadodatek mam ciagle zgage a zgage mialam w ciazy z natalia ale pewnie sobie wkrecam i czasem mi cos w brzuchu zabulgota tak dziwnie i podobnie do ruchow:-D:szok: ale ja to sobie napewno wkrecam pewnie tak sie objawia u mnie strach przed ciaza:-D

Majopa dzieki kochana ale wygladam jak kupa gówna. Nogi i dupsko ok ale od pasa w zwyz to katastrofa. Wielki brzuch i wielkie ramiona, 4 podbrodki :-D, poliki jak u chomika haha. To cała ja.
Dawis wkoncu zasnął.

reklama
Do góry