reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc wam ...
jestem wykonczona !!! wiki w nocy budzil sie co 15-20 minut :-( jest 9 a ja juz ledwie zyje!!!

Pumi super ze Mimi chodzic zaczyna, i gdzie ona opozniona ona jest mlodsza od moijego Wikusia a juz zaczyna chodzic a Wiki nie... wiec z nia wszystko w porzadku jest :-)

mili oj nie zazdroszcze ci takich rzeczy, ale wierze ze juz w sobote bedziesz robic parapetuwe :-) z tym chodzikiem to tesciowa postapila nie fer skoro wy nie chcecie zeby chodzila w chodziku to tesciowa nie powinnna wam na zlosc robic...

reklama
to wiadomosc od meza pam z wczoraj o 21:53 :
Leży od 01.08 2008 po dzień dzisiejszy i nie mam pojęcia kiedy wyjdzie bo nasza służba zdrowia - POZA WSZELKĄ KRYTYKĄ. Czuje się dobrze, wedle diagnozy tych KONOWAŁÓW choruje na ZAKRZEPICE lub inaczej i po chłopsku ma skrzepy w żyłach w nodze i czeka ją długa leżąca rekonwalescencja. Mały czuje się świetnie 24H przebywa z TATA wiec ma super opiekę tylko MAMY do kompletu brakuje i trochę smutno bo nie ma kogo po denerwować. :)

hej
ale sie przed chwila ucieszylam, bo wchodze na wage a tam 60,1 no i szok i sobie mysle przeciez to nie mozliwe i faktycznie to tylko chwilowa radosc bo waga byla zle polozona:baffled:
Natalia jest okropna, zabierzcie ja ode mnie, nigdzie wyjsc nie moge bo zaraz ryczy, wczoraj np. smarzylam kotlety z nia na reku bo nie chciala sie bawic tylko darla ryjka a dzis jest to samo, mam juz dosc,psychicznie nie wyrabiam i jeszcze ten gaz piepszony:baffled:

Witajcie kochane po dłuższej nieobecności.Przepraszam że Wam nie napisałam co ze mną ale do szpitala trafiłam prosto z pracy więc nie było jak.Dziś mnie wypuścili.Spróbuje Was doczytać ale nie będzie łatwo -4 tyg. zaległości.No i muszę się nacieszyć Oskarkiem którego nie widziałam prawie miesiąc.

No więc po 27 dniach pobytu wreszcie zdecydowali się mnie puścić.Mam dużo leżeć i nie obciążać chorej nogi.Zapisali mi leki i zalecili kontrolę u chirurga naczyniowego.A leczenie tej zakrzepicy może potrwać nawet do pół roku.Mały o.k tata świetnie sobie z nim radził.Tylko dziś mnie nie poznał tak mi się przyglądał jak po mnie przyjechali.
Starałam się Was doczytać ale 150 stron to ponad moje siły.Widziałam że jakaś afera z Masiek była a tak poza tym to może mi streścicie co się działo ostatnio bo nie będę wszystkiego czytać.

reklama
Witam:-)
Ja od 8 pilnuje 2 dzieci.z moim Olisiem 3 .:-D u kolezanki.....jedno ma 2 a drugie 4latka ........bawia sie z Olisiem cały dzień wiec mam spokój.......teraz całA 3 śpi |:-)
SIEDZE Z NIMI DO 17 A POTEM DO DOMKU
PAM W KOńCU JESTEś-SUPER.....DUUUUUUUZO ZDROWKA:tak::tak::-):-)BUZIA

Moje dziecie zachwycone innymi dziecmi.....bawi sie samochodami , lalkami :rofl2::rofl2::rofl2:i zaczal alzic wzdluz mebli, bo tu jest ooogromny pokuj i mnostwo miejsca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry