reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no z sikaniem tez se odpuszcze ale myslalam zeby go przyzwyczajac do nocniczka zeby wiedzial co to jest :-) i tez wiem kiedy robi kupke wiec mozna sprobowac a noz mu sie spodoba hehe :-) a 10 minut to i tak dlugo mi sie wydaje jakos ale fajnie o tym napisalas esti.

pandi prubowal robic tak jak piszesz ale nie dal sie oszukac za chiny ludowe ....

reklama
wiki dzisiaj zaczol ulewac ulał o 11 po mleku i teraz po deserze dlatego pytam o te posilki bo moze on za duzo je i tak mu dzisiaj poszlo bo juzzzzz daaaaaawno nie ulewal od kad sie upaly skonczyly .....
a on je o 5 150 kaszy
o 11 120 mleka
15 obiadek
17 deserek
20 210 kaszy na noc.

Julka jak byla w wieku naszych dzieci, to się panicznie bała nocnika. Aż uraż potem miała na jego widok. Ale jak przyszedł czas jak miała kilkanaście miesięcy to już było ok. Na 2 latka chodziła już bez pieluch:-)

Kubek by pękł jakby jadł tak dużo chyba :-D:-DMyślę, że on połowę z tego może je. Mleka nie wiem ile bo z cyca. Obiad - ledwie miarę małego słoiczka, czasem kaszkę łyżeczką, ale nie speclajlnie. No i owocki też załóżmy mały słoiczek albo jednego banana no i oczywiście danonki. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

dzien dobry dziewczynki :)
my z nicolcia jeszcze na wakacjach w polsce ale juz niedlugo....:-( ale mam doczytywania:szok: ok 300 stron:szok::szok: ale za to sie wezme jak juz przyjedziemy do anglii :) wczoraj moj ł polecial juz a my 5 wrzesnia :) wczoraj polecial a nam juz sie teskni......:-( a na wakacjach to same "imprezy", najpierw wesele siostry mojego ł, pozniej chrzciny nicolki, pogrzeb ł wujka a w tamtym tyg ł brat mial wypadek samochodowy i lezy na intensywnej terapiii..............ojej ojej.... boze mam nadzieje, ze juz sie nic nie wydazy.....

nicolka przedwczoraj powiedziala mama ale chyba jeszcze troche nieswiadomie.... i od tego czasu mowi jak chce mnie zawolac mamama :);-)

reklama
Pisze tylko żeby Was ostrzec.
Cytuje wypowiedż mamy z innego wątku
"Ona juz buszuje od jakiegos czasu po BB pod roznymi nikami :crazy: i teraz jak pojawila sie pod nikiem truskaweczka 22 i zaczela pisac w ten sam sposob jak mamamartynki i @mama22@ to od razu wyczailysmy co jest grane. Kazda z nas wziela sie za dochodzenie i juz wszysko wiemy :tak::tak::tak::tak:"
Uważajmy na osobe o takich nicach.

Do góry