salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pandi napisz jak sie czujesz .... Jak tobiaszek bez cyca ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pupka na szczęście w pampersikuMoj ptrafi sam ju z usiąc ze stania le wczoraj znalazł sobie zabawę polegającą na puszczaniu się i jest wielki chichot...a to tak wygląda
Wiem chwalę sie...............hehehe![]()
Aga tu głupol jestes, co ty chcesz od Wikiego rośnie i rozwija sie normalnie. Jak chcesz cos przyspieszyc to mozesz ogromną krzywde małemu zrobic, bo kazdy ma swoj rytm. Jest jeden bezpieczny sposob na to duzo zabaw edukacyjnych i postaraj sie aby mały sam sie nauczył siadac a nie go sadzaj, ja przez ost 3 tyg nie sadzałam małego, nie pomagałam mu i sam sie nauczyl z kazdej pozycji. Jak chcesz zeby sie czołgał to ustaw mu jego ulubione zabawki i niech sobie do nich idzie itp.Oli jest swietny marze zeby moj syn rozwijal sie w polowie tak jak Oli no i Karolek i pewnie wieksza ilosc naszych forumowych dzieciaczkow ... on taki leniwy jest...
to ja tez sie pochwale moim facetem- mniej rozwinietym ....

!!!Ma być na poniedziałek albo wtorek mam nadzieję że w razie czego zdążą z poprawkami bo ślub w następną sobotę!