salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wy mnie zawsze jakos uspokoicie :-) dzieki
i brawo dla Nadusi, przescigneła nawet Olisia
i brawo dla Nadusi, przescigneła nawet Olisia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

spokojnie spokojnie miesiac róznicy to ogromna róznica powiem wam szczerze ze na poczatku tez bardzo sie martwiłam ze gabi nie siedzi bo Kokunia porównując z pamietnikiem juz siedziała ze nie robi kosi-kosi itd itd itd a dzis wiem ze to głupota usiadła z dznia na dzien od lipca łazi po podłodze wstaje gdzie moze itd itp az za szybko a kolezanka dzis mi sie chwali ze jej Zuzuia załapała o co chodzi w raczkowaniu a jest starsza o 3 tyg!!!!! takze ze spokojem kazde dziecko ma swój własny rytm zobaczysz wszystko sie wyrówna a jak sie martisz to lepiej zasięgnąc porady pediatry niech oceni stan rozwoju i jaby co to dalej kierujedziewczyny wam sie dobrze mowi bo wasze chłopaki sa łobuzy :-) i świetnie sie rozwijają a Wikiego poloze go na podlodze i postawie przed nim zabawki to po 5 minutach jest taki wrzask ze caly 10 pietrowy blok go slyszy , a jak lezy na pleckach i nie umie wstac tzn usiąśc to jest to samo albo sie przewroci na brzuch i za 5 minut i tak wrzeszczy w niebogłosy !!! wiec nie wiem co mam jeszcze z nim robic .... rece mi opadaja on tylko je i je i je i nic wiecej nie robi !!! urosnie mi mały zapaśnik sumo w takim tępie jego rozwoju....
esti a ja nie mowi mu ze jest zacofany czy leniwy tylko sobie tak mysle po cichu i martwie sie ale nie wpajam tego malemu , na tyle glupia nie jestem .... niby wiem ze on sie rozwija wlasnym rytmem ... ale martwie sie bo jego rytm to żaden rytm![]()

:-):-):-)
tak stoi przy klatce ze swinką

a moj czyta w suahili i aramejsku a piwo to on zaczął pic miesiac temu, teraz tylko tequila i pozwalam juz mu wracac o 3 rano i co ty natoto ja sie tez pochwale
Nadia poczytala ksiazeczke - czyta juz dosc dobrze w chinskim jak to kogos ineresuje i poszla z kolegami do baru na piwo, wroci po 1
to jest dopiero tempo rozwoju![]()