reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A u nas dzisiaj rano padal snieg! jest straszna zimnica, kurtki potrzebne, a jeszcz wczoraj mozna bylo z krotkim rekawku wyjsc:szok:
Lena umie juz od dawna robic pa pa, i chodzi za raczki, ale nie mamy czasu wpdac na forum.

witam

ile mierzy Gabi nie wiem rzeczy nosi na 80
a co do spania to GABRYSIA tez ciezko

dzis skonczyło sie na wizycie u lekarza!!!!!!!!!! temp nie ma od paniedziałku ale w nocy budziła sie co chwile nie mam siły a ok 10 dziwnie czerone oczka dostała noe ma co pojechała i??????????? okazało sie zawalone zatoki nosek i gardło!!!!:angry::angry::angry:

taze skonczyło sie ATYBIOTYKIEM:rofl2::no::wściekła/y::zawstydzona/y::-( biedulenka

ale co tam przynajmniej wyjazd do tesiowej w niedziele nieaktualny:-):tak:;-):-)

Biedna Gabrysia.Mi to aż żal patrzeć jak się takie maleństwa muszą męczyć.No ale mam nadzieje że po antybiotyku dojdzie szybko do siebie i będzie dalej broić.:-)

hmmmmmmmmmm
mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie
ja jestem wykonczona zle sipe juz od piątku czyli TYDZIEN
mam dosc i jestem wykonczona

hejka:-)
Dawno mnie nie bylo a to dlatego ze ciagle jeszcze sie urzadzamy i nadodatak Natlka jest chora, ma zawalone gardelko i katar i na dodatek zalatwilam jej pisie, przeze mnie dostala uczulenia bo raz wytarlam ja zwyklymi chusteczkami bo mi braklo jej i dostala mega krostek ktore przemienily sie w pecherzyki i zaczelam jej smarowac mascia co mi lekarz przepisal i popekaly i ja to strasznie piecze i od poniedzialku przezywam horror bo ciagle placze bidulka:-( i poklucilam sie z mezem juz drugi dzien nie gadamy, on uwaza ze opieka nad dzieckiem to nic trudnego, no to niech chociaz godzine z wyjacym dzieckiem posiedzi to ciekawe jak po tym bedzie mowil ,dupek:wściekła/y:

A do mnie dzwoniła dziś kol. ze szpitala gdzie urodziłyśmy(ona dzień później)-leżałyśmy razem na sali na patologii.Nie mogłam tak długo jej odnaleźć bo nie miałam jej tel.Aż tu olśnienie-wpisałam jej imię i nazwisko w google.W przyszłym tyg. się spotykamy wreszcie!Huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!

Biedne dzieci które sa chore,ja sie ciesze że ja jestem chora a nie moje skarby bo serce mi sie kraje jak one cierpią i zawsze chce żebym to ja była przeziębiona a nie one.

Estera dzieki za rade pomogło w jakimś stopniu jeszcze raz dzieki.

Hej laski. U nas nie miło. Dziś idę na wesele, dokładni eza 4 godzinki. Kubuś zostaje z moją sis. A za nic w świecie nie chce się napić mleka z butelki :-( Próbowałam go nakarmić swoim z butli , próbowałam Bebiko . I nic. Jeden wielki krzyk. Spokój dopiero przy piersi. Nie wiem co robić, jak siostra da sobie z nim radę :szok:Obiadek zje, to wiem na pewno, deserek też, na kolację kaszkę łyżeczką, ale w nocy może być ciężko. No nic, najwyżej wrócę :crazy:

Odezwę się po weselu. Tymczasem buzialki dla Was :sorry2:

reklama
Dla Thomasaka i Wiktorki wszystkiego naj,naj na kolejne miesięcznice:-)
W związku z tym że tak zimno zrobiło się mam do Was pytanie.W co ubieracie maluszki na noc?Ja cały czas zakładam mojemu body na krótki ale w nocy czasem się kręci,odkrywa i rączki całkiem zimne ma.Dzisiaj założę mu na długi body.A czy założyć na nóżki śpioszki lub jakieś spodenki?Czy wystarczy tylko te body?
No i wczoraj okres dostałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pierwszy raz.A jest któraś która jeszcze nie dostała?

Do góry